VIDEO | Pod Čergovom, v obci Šiba, sa uskutočnilo stretnutie so seniormi

1486x
24. Október 2022
Nezabúdajú ani na seniorov
Pozrite si našu videoreportáž
 
Pod Čergovom sa počas októbra, mesiaca úcty k starším, uskutočnilo stretnutie so seniormi, ktorého sa, okrem pozvaných hostí, zúčastnil tiež predseda Prešovského samosprávneho kraja Milan Majerský a europoslankyňa Miriam Lexmann.
 
„Nastal čas októbra, je to jeseň aj jeseň života našich seniorov. Touto akciou sme chceli poukázať, že na nich nezabúdame, že na nich myslíme a že sme im vďačný za to všetko, čo pre našu spoločnosť a našu obec urobili a niektorí stále aj robia,“ uviedol Peter Lenárt, starosta obce Šiba.
 
„Najaktívnejší sú naši seniori z Jednoty dôchodcov, hneď za nimi sú zo združenia Kresťanských seniorov, ale aj ďalšie záujmové skupiny, ktoré sa venujú seniorom,“ povedal Milan Majerský, predseda Prešovského samosprávneho kraja.
 
„Sme veľmi radi, že takýmto spôsobom sa môžu naši seniori stretávať, porozprávať sa a potešiť sa z toho, že môžeme po dvoch rokoch a skončení opatrení sa stretávať,“ zhodnotil Juraj Philippi, predseda okresnej organizácie Jednoty dôchodcov v Bardejove.
 
V Šibe vystúpila folklórna skupina Parobčaci, ocenení boli dôchodcovia, ktorí sa dožili významného jubilea a po programe nasledovala spoločná večera a voľná zábava.
(11:00, red)
Diskusia
Pridať komentár