Bardejovské kúpele a.s. chystajú plnohodnotný Silvester 2022

1641x
21. Október 2022
Objednajte si už teraz Silvester so zľavou
Na výber sú pobyty v dĺžke 3 až 6 nocí
 
Plnohodnotný Silvester so všetkými atrakciami, službami a zábavou chystajú na záver tohto roka Bardejovské kúpele, a.s. Po vynechaní silvestrovskej zábavy v roku 2020 a obmedzenom režime vlani, sa tak môžu hostia tento rok opäť naplno zabávať. Relaxačný Silvester 2022 v hoteli Alexander v Bardejovských Kúpeľoch, tak môžu hostia prežiť v dňoch 27.12. 2022 až 4.1.2023.
 
Na výber majú pobyty v dĺžke 3 až 6 nocí. Ceny v dvojposteľovej izbe v hoteli Alexander pre jednu osobu začínajú na 3 noci od 363 eur. Navyše prebieha akcia, pri úhrade pobytu do 31.10.2022 je to zľava 10%, pri úhrade do 30.11.2022 je to zľava 5% z ceny pobytu. Informuje o tom ekonomicko-obchodná riaditeľka Bardejovských kúpeľov, a.s., Tamara Šatanková.
 
„Cena zahŕňa ubytovanie v dvojlôžkovej izbe, plnú penziu formou bufetov, neobmedzený vstup do Wellness Spa v hoteli Ozón, v hoteli Alexander, balíček procedúr, Silvestrovskú slávnostnú večeru v hotelovej reštaurácii s hudobným podmazom, s fľašou vína a sektu, tombolou a fotobúdkou. Kúpele budú otvorené až do Silvestra a aj po novom roku, vrátane služieb a wellness. Príďte sa zabaviť a urobíte niečo aj pre svoje zdravie,“ konštatuje T. Šatanková. 
 
Pri silvestrovskom pobyte na šesť nocí dostanú hostia tieto procedúry: 2x klasická masáž, 2x min. kúpeľ, 2x soľná jaskyňa, 2x rašelina, 2x inhalácie, 1x prísadový kúpeľ. Zľava pre deti od 6 do 15 rokov je 20 % a pre deti od 3 do 5,99 rokov je 50 % z cenníkových cien. Deti do 3 rokov bez nároku na lôžko majú pobyt grátis. Detskú postieľku poskytnú na požiadanie bezplatne.
 
Stále liečia postcovidové ťažkosti
 
Aktuálna ponuka liečebných pobytov, vrátane postcovidovej liečby, v Bardejovských Kúpeľoch je široká a ubytovanie si každý môže prispôsobiť v rôznych zariadeniach od štvorhviezdičkových hotelov až po vilky. Stále pretrváva veľký záujem o postcovidovú liečbu. Bardejovské kúpele majú unikátnu MLS laserovú terapiu dvomi lasermi v kombinácii s magnetoterapiou, ktorá prináša zlepšenie dýchania a celkovej kondície. V oblasti postcovidovej liečby sú BARDEJOVSKÉ KÚPELE, a.s. v rámci SR na čele, s stovkami odliečených pacientov. Liečba pomáha hlavne tým, ktorí prekonali ťažký alebo stredne ťažký priebeh tohto ochorenia a pociťujú dlhodobé následky. Okrem laserovej terapie a magnetoterapie využívajú na odstránenie nepriaznivých následkov ochorenia vzácne liečivé minerálne vody Herkules a František na inhalácie. Pomáha aj oxygenoterapia - vdychovanie kyslíka.
 
 
Jeseň v kúpeľoch poteší, ohrejte si kosti
 
Výhodné ceny, obľúbený jesenný termín, s prechádzkami, procedúrami, wellness a kvalitnou stravou v obľúbených hoteloch, sú najlepšou investíciou do zdravia. Tohtoročná jeseň plní Bardejovské kúpele, a.s. na predcovidovú úroveň a návštevníci využívajú to, že ceny stravy i procedúr sa zatiaľ príliš nemenili a sú zaujímavé. Plne funkčné sú i wellness zariadenia, sauny a fitness. Atraktivitu kúpeľov zvyšuje aj prebiehajúca akcia ,,Zvýhodnený wellness pobyt Vital v hoteli Alexander**** s dlhou platnosťou.
 
Cenovo zvýhodnený pobyt VITAL vo vlajkovej lodi BARDEJOVSKÝCH KÚPEĽOV, a.s. - Hoteli Alexander**** si môžu návštevníci rezervovať do 20.12.2022. Víkendový pobyt (nástupné dni štvrtok, piatok, sobota a nedeľa) vyjde v dvojlôžkovej izbe pre 2 osoby na 325 € za 2 noci, alebo 465 € za 3 noci. Počas týždňa na 285 €/2 noci alebo 405 €/3 noci.
 
Zvýhodnený pobyt VITAL zahŕňa ubytovanie v dvojlôžkovej izbe exclusive, plnú penziu – strava formou bufetov v hoteli Alexander, neobmedzený vstup do Wellness Spa v hoteli Ozón (bazény + sauny), neobmedzený vstup do hotelového Wellness v hoteli Alexander, K tomu sú procedúry na osobu: 1x klasická masáž čiastočná (15 min.), 1x minerálny kúpeľ (15 min. kúpeľ + 15 min. oddych), 1x soľná jaskyňa (45 min.), 3 x denne pitná kúra na kolonáde, welcome drink v Lobby bare, parkovisko pri hoteli grátis, bezplatné Wifi pripojenie.
 
K dispozícii je najstarší skanzen na Slovensku, tenisové dvorce, krytá hala, preliezačky, minigolf, „kúpeľné singletracky“, kyslíková dráha, neďaleko je historické mesto BARDEJOV - pamiatka Unesco, hrad Zborov a mnohé iné atrakcie.
 
Viac informácií na: https://www.hotelalexander.sk/, www.kupele-bj.sk, www.visitbardejov.sk. Centrálne rezervačné oddelenie: Tel.: 054/477 4346, 477 2717 Fax: 054/472 3549. E-mail: rezervacie@kupele-bj.sk, pk@kupele-bj.sk
(15:56, red)
Diskusia
Pridať komentár