Tri červené karty, penalta a množstvo gólov

1502x
17. Október 2022
Favorit napokon zvíťazil
Hostia dohrávali v deviatich
 
Domáci boli po 10. kolách druhí s rovnakým počtom bodov (24) ako vedúci Kľušov. BFC má však o zápas viac. TJ Javorina figurovala na piatom mieste, bodov získali Malcovčania 15. Domáci majú kvalitu a skúsenosti, hostia niekoľko šikovných behavých mladíkov, ktorí robili obrane BFC problémy.
 
Už v 6. minúte sa presadil Kundra a poslal bardejovských futbalistov do vedenia. O niekoľko minút neskôr zatiahol M. Kravec za záchrannú brzdu a uvidel červenú kartu. Hostia samozrejme nesúhlasili a na ihrisku zavládla nervozita. Hráči BFC mali miernu prevahu i šance. Loptu však za chrbát gólmana Javoriny dopraviť nedokázali. Naopak na druhej strane sa presadil Balužinský a bolo vyrovnané.
 
 
Aj v druhom polčase bolo na ihrisku veľa zbytočných emócií, najmä zo strany hosťujúceho družstva a futbal trpel. Červené karty padli na jednej aj druhej strane. V 58. minúte musel, po druhej žltej a následnej červenej, opustiť ihrisko Valkučák. O 4 minúty neskôr ho za „hrubú urážku rozhodcu“ nasledoval Kolega. Domáci vystriedali, na ihrisko prišli Didik a Zápotoka. Zmena pomohla a hra BFC sa zlepšila. Po góloch Kuhajdíka a Hopka bolo už 3:1. Zápas zdramatizoval K. Bľanda kontaktným gólom. Situáciu upokojil Zápotoka. Ten sa v pokutovom území pohral s obrancom hostí a s prehľadom strelil štvrtý gól.
 
BFC 2018 Bardejov – TJ Javorina Malcov 4:2 (1:1)
Góly: 6. Kundra, 63. Kuhajdík, 73. Hopko, 90. Zápotoka – 35. Balužinský, 86. K. Bľanda
rozhodovali: Židišin, Marko, Sendek
ŽK: Valkučák – J. Kravec, Kolega
ČK: Valkučák (po 2 ŽK) - M. Kravec, Kolega, 100 divákov
 
BFC:  Krok - Škvarla, Gerčák, Valkučák, Kaščák, Hopko, Kuhajdík, Kundra, Šott (90.Mauer), Jurko (60. Zápotoka), Salamon (60. Didik)
TJ Javorina: Dopirák - J. Kravec, M. Kravec, Kačmár (60.Karol, 81. Švec Babov), K. Kravec, Hovanec, Hudák, K. Bľanda, J. Bľanda, Balužinský
(21:41, P. Cingel)
Diskusia
Pridať komentár