Ženu, ktorá bodla muža, policajti obvinili a na svoj osud čaká v CPZ

1204x
05. Október 2022
Žene hrozí 15 až 20 rokov za mrežami
Žena bodla muža do oblasti hrudníka
 
V nedeľu (2.10.) popoludní na košickom Sídlisku Nad jazerom došlo v jednom z bytov takmer k tragédii. Po predchádzajúcej vzájomnej slovnej výmene názorov, 42-ročná Košičanka pod vplyvom alkoholu, bodla do oblasti hrudníka ostrým podmetom 43-ročného muža.
 
Žena bola zadržaná a po vykonaní nevyhnutných prvotných procesných úkonov umiestnená do cely policajného zaistenia. Poškodeného muža si do svojej opatery prevzali záchranári. Pri útoku, ktorý smeroval na životne dôležitý orgán, utrpel zranenia doposiaľ nešpecifikovaného rozsahu a doby liečenia. Stopy, ktoré polícia na mieste zaistila, boli zaslané na kriminalisticko-expertízne skúmanie.
 
Vec na mieste prevzal vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach, ktorý vo veci začal trestné stíhanie a po zhromaždení a vyhodnotení všetkých dôkazových materiálov z obzvlášť závažného zločinu vraždy v štádiu pokusu obvinil 42-ročnú Zuzanu.
 
Za tento skutok jej v prípade dokázania viny hrozí pätnásť až 20 rokov za mrežami. Košický krajský policajný vyšetrovateľ zároveň spracoval podnet na vzatie obvinenej do vyšetrovacej väzby.
(10:43, krpzke)
Diskusia
Pridať komentár