Dvom autám odtrhlo koleso, tretie poškodili úlomky

1225x
21. September 2022
Dve vodičky v tom boli nevine
 
Nikto z účastníkov nehody nebol našťastie vážne zranený
 
Pri náraze sa autám odlomili kolesá, časti BMW poškodili ďalšie auto a zranili jeho vodičku.
 
Vodič BMW dupol na Dargove na plyn
 
Včera popoludní viedol 41-ročný muž z okresu Trebišov motorové vozidlo zn. BMW X5 po ceste v smere od obce Košický Klečenov, pričom pri stúpaní na horský priechod Dargov po prejazde miernej ľavotočivej zákruty, pravdepodobne z dôvodu neprispôsobenia rýchlosti stavu a povahe vozovky dostal s vozidlom šmyk a prešiel do protismeru.
 
Dvom havarovaným autám odtrhlo ľavé koleso
 
Tam narazil do motorového vozidla zn. Škoda, ktoré viedla 39-ročná žena z Košíc. Vozidlá následne narazili do zvodidiel. Po náraze došlo k ulomeniu ľavých predných kolies oboch vozidiel, motorové vozidlo BMW sa dostalo do rotácie a úlomky kolesa a časti nápravy následne poškodili prednú časť, čelné sklo a ľavú zadnú časť vozidla Hyundai i30, ktoré viedla 46-ročná žena z Košíc.
 
Autá, ktoré sa zrazili, odhodilo do zvodidiel, úlomky zasiahli ďalšie vozidlo
 
Jazdu sťažuje jesenné počasie
 
Pri dopravnej nehode došlo k ľahkému zraneniu vodičky motorového vozidla zn. Hyundai. Vodiči boli podrobený dychovým skúškam s negatívnym výsledkom.
 
Polícia vyzýva vodičov, aby zvýšili opatrnosť na cestách a prispôsobili jazdu nielen vozovke a svojim schopnostiam, ale v tomto začínajúcom jesennom období aj poveternostným podmienkam.
(11:00, KRPZ KE)
 
Diskusia
Pridať komentár