Aktualizácia: Tragická čelná zrážka pri Moldave nad Bodvou

2685x
01. August 2022
Tragická čelná zrážka pri Moldave nad Bodvou
 Vodič zraneniam podľahol
 
Včera popoludní viedol 51-ročný muž z okresu Revúca motorové vozidlo zn. Peugeot 207 po ceste v smere od mesta Moldava nad Bodvou na obec Drienovec, kde z doposiaľ nezistených príčin prešiel s vozidlom cez plnú stredovú čiaru do protismeru, kde ľavou prednou časťou vozidla narazil do ľavej prednej časti oproti idúceho vozidla zn. VW Passat, ktoré v tom čase viedol 61-ročný muž z okresu Senec.
 
Následne s vozidlom pokračoval v protismere ďalej, pričom po niekoľkých metroch sa čelne zrazil s motorovým vozidlom VW Multivan, ktoré viedol 61-ročný muž z okresu Košice – okolie.
 
 Polícia začala trestné stíhanie
 
Pri dopravnej nehode utrpel vodič vozidla Peugeot zranenia, ktorým, žiaľ, na mieste podľahol. Vodič motorového vozidla VW Multivan utrpel ťažké zranenia.
 
Vodiči boli podrobení dychovým skúškam s negatívnym výsledkom. To, či vodič Peugeotu požil pred jazdou alkoholické nápoje bude zisťované pri pitve.
 
V súvislosti s uvedenou dopravnou nehodou začal vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície OR PZ Košice – okolie trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví.
(9:55, KR PZ KE) 
Diskusia
Pridať komentár