VIDEO | Bardejovské Kúpele znova ožili a roztancovali návštevníkov

1931x
18. Júl 2022
Bardejovské kúpeľné dni priniesli veľa zábavy
 
 Pozrite si našu videoreportáž
 
V Bardejovských Kúpeľoch sa uskutočnil 18. ročník tradičného podujatia s názvom Bardejovské kúpeľné dni. Pre návštevníkov bol pripravený kultúrny program plný spevu, zábavy i tanca.
 
„Minulý rok sa nám to podarilo urobiť len jednodňové, čiže v trošku menšom rozsahu a chceli sme potešiť našich pravidelných klientov, nových klientov a návštevníkov z okolia, aby sme to opäť obnovili na taký dvojdňový a taký tradičný festival. Zavolali sme tu mnoho obchodníkov, ktorí prijali pozvanie, stánky s jedlom i hudobníci, takže sa tešíme účasti,“ uviedla Mária Lauková, referentka pre marketing.
 
Publikum bolo v hojnom počte
 
K dispozícii bolo i občerstvenie či atrakcie pre deti. Návštevníci si mohli zakúpiť ručne vyrábané šperky či zdobenú keramiku.
 
„Prezentujem tu svoju tvorbu, ktorú robím s manželkou. Je to ručne točená keramika, ktorá je glazovaná a vypaľovaná,“ informoval jeden z obchodníkov.
 
„Ľudia sú tu fantasticky a veľa tu kamošov mám i kamarátky, čo sme niekedy boli spolu na plukanie, no na rehabilitácie,“ povedal Jožko Jožka, ľudový rozprávač.
 
 Ľudový rozprávač Jožko Jožka
 
A čo sa návštevníkom páčilo najviac?
 
„Včera sa nám ľúbil taký mladý chlapec v jednej folklórnej skupine, ktorý spieval s takými saxofonistami z umeleckej školy. Mohol mať osem alebo deväť rokov, ale bol vynikajúci,“ odpovedal návštevník podujatia. 
 
 K podujatiu patrili i stánky s rôznymi výrobkami a občerstvením
 
„Je to pekné vystúpenie ako Jožko Jožka alebo skupiny,“ uviedol návštevník podujatia.
 
„No humor Jožko Jožka, no ale aj ľudové pesničky,“ uviedla návštevníčka podujatia.
 
V závere podujatia vystúpil slovenský Louis Armstrong, po ktorom nasledovala večerná veselica so skupinou Montana Band.
(9:28, red)
Diskusia
Pridať komentár