VIDEO | Občianska platforma myBardejov predstavila kandidátov na poslancov, podporí Olejára

2214x
07. Júl 2022
Občianska platforma myBardejov predstavila kandidátov na poslancov, podporí Olejára
Pozrite si našu videoreportáž 
 
Občianska platforma myBardejov na tlačovom brífingu predstavila prvých kandidátov na post poslancov mestského zastupiteľstva a tiež meno kandidáta na primátora, ktorého budú v kampani podporovať. V komunálnych voľbách budú hlasovať za Miloslava Olejára, ktorý sa o primátorskú stoličku uchádza ako nezávislý kandidát.
 
„Je to človek, ktorý je aktívny, ktorý v podstate vie čo chce. Ísť kandidovať na primátora si vyžaduje určitú vôľu a určité vlastnosti. Viem to, keďže som si tým sám prešiel. Pán Olejár tieto kritéria spĺňa. Sme si názorovo samozrejme blízky nielen teraz, ale už aj v minulosti sme to zistili, takže to bola viac menej jednoduchá voľba,“ uviedol Milan Pilip, Občianska platforma myBardejov.
 
 Tlačová konferencia
 
„Ja si cením hlavne to, že sa pridávajú aj občania, a že tá ponuka, ktorú sme mestu a Bardejovčanom dali oslovila viacero ľudí, a to, o čo sa snažili povedzme pred tými štyrmi rokmi, že ten odkaz nejakým spôsobom nesieme ďalej, a že keď to nešlo vtedy, tak to môže vyjsť teraz. Ja som presvedčený, že to vyjde,“ ozrejmil Miloslav Olejár, kandidát na primátora mesta Bardejov.
 
Platforma MyBardejov spolu s tímom Miloslava Olejára pracuje spoločne na volebnom programe, ktorý bude už čoskoro odprezentovaný, zároveň spoločne predstavia kandidátku dvadsiatich piatich mien na poslanecké stoličky.
 
„Je tu aj snaha zostaviť aj nejakú spoločnú kandidátku, čiže aj toto do toho vstupuje ako faktor, takže ono sa to všetko ešte melie a verím, že sa to zomelie dobre,“ informoval Pilip.
 
„Ja zároveň rokujem so všetkými ľuďmi, ktorí v Bardejove chcú nejakú alternatívu, ktorú mestu ponúkame či už ako na tej opozičnej strane. Tá kandidátka sa formuje veľmi dobre,“ dodal Olejár.
 
Medzi svoje zásady platforma myBardejov radí odbornosť, pracovitosť a čestnosť ľudí. V aktuálnom zastupiteľstve má päťčlenný poslanecký klub, no nominanti platformy pôsobia tiež v komisiách pri mestskom zastupiteľstve, radách škôl a v dozorných radách mestom založených podnikov.
(8:27, red)
 
Diskusia
Pridať komentár