Deti zo Spojenej školy pod papierňou strávili noc v školskom klube

844x
06. Júl 2022
Deti zo Spojenej školy Pod papierňou strávili noc v školskom klube 
 Fontána v Bardejovských Kúpeľoch
 
Pre deti zo Spojenej školy Pod papierňou vymysleli vychovávateľky zaujímavú aktivitu, ktorou bola noc v školskom klube (ŠKD).  Niektoré z detí nocovali prvýkrát bez svojich rodičov. 
 
Karimatky, spacák, hygienické potreby, pyžamo boli povinnou výbavou každého spáča. Nepovinnú výbavu tvorili koláče, ovocie, sušienky, cukríky, voda a pizza. Pani vychovávateľky pripravili zaujímavý program na popoludnie. Po skončení prevádzky ŠKD sa mestskou hromadnou dopravou prepravili do Bardejovských Kúpeľov, kde sa osviežili chutnou zmrzlinou.
 
 Deti Spojenej školy Pod papierňou
 
Po zmrzline sa vybrali poznávať krásy Bardejovských Kúpeľov. Na kúpeľnej kolonáde ochutnali rôzne minerálne pramene, čím si doplnili pitný režim. Cestou im vychovávateľky porozprávali o cisárovnej Sissi (Alžbete Bavorskej), ktorá sa kedysi dávno liečila v Bardejovských Kúpeľoch. Na pamiatku jej dali Bardejovčania postaviť bronzovú sochu životnej veľkosti.
 
Náučným chodníkom sa presunuli na lávku priateľstva, kde si deti užívali výhľad z hora. Ďalšou zastávkou bolo malé jazierko, kde  si s deťmi posedeli a oddýchli. Za odmenu sa deti zabavili v detskom parku.
 
 Lávka priateľstva v Bardejovských Kúpeľoch
 
Vo večerných hodinách sa s mestskou dopravou presunuli do školy, kde si objednali pizzu a spoločne sa navečerali. Deti vykonali osobnú hygienu, po ktorej im vychovávateľky prečítali rozprávky a unavené sa pobrali na spánok. Ráno sa spoločne naraňajkovali a odovzdali deti rodičom.
 
 Noc v školskom klube detí
 
Týmto pekným zážitkom chcú inšpirovať aj iné školské kluby. V zaujímavých aktivitách a noci plánujú pokračovať i v budúcom školskom roku s iným programom.
(9:11, vychovávateľky: Viera Romanová, Simona Kačmárová) 
Diskusia
Pridať komentár