VIDEO | Pokračujú práce na výmene umelého trávnika v Bardejove

1677x
04. Júl 2022
Pokračujú práce na výmene umelého trávnika v Bardejove
 Pozrite si našu videoreportáž
 
Práce na výmene umelého trávnika na futbalovom štadióne v Bardejove pokračujú podľa harmonogramu. Zemné práce budú dokončené v najbližších dňoch, čaká sa už len na novú trávu, ktorá by mala byť položená do osláv stého výročia klubu, ktoré sú naplánované na ôsmeho a deviateho júla.
 
„Máme rozobraté, máme rozšírené do šírky i do dĺžky. Je vytýčené už aj pre chodníky, len teraz je najdôležitejší trávnik, ktorý je objednaný a čaká sa naň. Uvidíme, máme termín, aby sme to stihli do osláv storočnice. Ja pevne verím, že sa nám to podarí, pretože čo sa týka zhotoviteľa, tak všetky zemné práce hotové budú. Čakať budeme len na koberec umelej trávy. Myslím si, že toto by sme mali dať, ale toto už nezáleží až tak na nás, ale je objednaná,“ uviedol Stanislav Soroka, prezident Partizána Bardejov BSK.
 
 
 Rekonštrukcia umelej trávy
 
Klub na výmenu trávnika získal príspevky z grantu na podporu športu i od Slovenského futbalového zväzu, 15 000 eur pôjde z rozpočtu klubu.
 
Certifikované ihrisko bude po novom dlhšie a širšie, s rozmermi 105 na 68 metrov a chýbať nebudú ani výbehové plochy. Splnené tak budú všetky požiadavky na organizovanie majstrovských zápasov.
(11:09, red)
Diskusia
Pridať komentár