VIDEO | Stredoškoláci sa rozlúčili so školou, nasledujú dvojmesačné prázdniny

1356x
01. Júl 2022
Stredoškoláci sa rozlúčili so školou, nasledujú dvojmesačné prázdniny
Pozrite si našu videoreportáž 
 
Náročný školský rok majú za sebou všetci stredoškoláci, ktorí si v posledný júnový deň slávnostne prevzali vysvedčenia a pobrali sa na dvojmesačné prázdniny.
 
Inak tomu nebolo ani na Súkromnej strednej odbornej škole na Hviezdoslavovej ulici. Žiaci ráno zasadli do školských lavíc, aby si vypočuli od svojich triednych učiteľov zhodnotenie celého roka a následne si prebrali hodnotenia ich práce.
 
 
 Žiaci čakajúci na koncoročné vysvedčenie
 
„Touto cestou by som sa chcel poďakovať svojim kolegom, ktorí pomohli k úspešnému chodu tohto školského roku, no a samozrejme blahoželám aj študentom, ktorí naozaj po ťažkých dvoch rokoch zvládli maturitné skúšky, záverečné skúšky na našej škole a aj tí ostatní, ktorí boli, čiže klobúk dole pred nimi. Verím, že si na prázdninách oddýchnu, že nebudú tieto prázdniny ovplyvnené nejakými obmedzeniami, a že v septembri naši žiaci prídu plný elánu do školy, aby si splnili svoje túžby a ciele, ktoré si predsavzali na našej škole,“ uviedol Ľubomír Čekan, riaditeľ SSOŠ v Bardejove.
 
 Odovzdávanie vysvedčení
 
Učitelia dúfajú, že sa začiatkom septembra zídu v plnej sile a že sa nový školský rok ponesie bez pandemických či iných obmedzení.
(8:30 red)
Diskusia
Pridať komentár