Muž okrádal rekreantov v stredisku Kamenec

576x
01. Júl 2022
Muž okrádal rekreantov v stredisku Kamenec
Mužovi hrozí väzenie 
 
Na Zemplínskej Šírave v rekreačnej oblasti Kamenec vyčíňal zlodej z Púchovského okresu. Muž vo veku 36 rokov okradol troch rekreantov a skončil tak v cele policajného zaistenia. Informovala o tom policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.  Zlodeja usvedčil dôkazový materiál, na základe ktorého obvinili muža z trestného činu krádeže. 
 
„Jeden z nich zaspal na stoličke a počas toho prišiel o svoju peňaženku s osobnými dokladmi. Rekreantka, ktorá sa odišla kúpať prišla o mobilný telefón a kľúče od auta, ktoré nechala voľne položené v batohu na brehu bez dozoru. Ďalšia kúpajúca sa dáma prišla o peňaženku s hotovosťou a osobnými dokladmi, a tiež mobilný telefón, ktoré nechala bez dozoru položené na deke,“ ozrejmila hovorkyňa Ivanová. 
 
 Oblasť, kde došlo ku krádežiam
 
Páchateľ mal toho na rováši viac, a preto mu hrozí trest odňatia slobody.  
 
„Počas vyšetrovania zistili, že páchateľ nie je žiadnym nováčikom v tejto činnosti, a že za predchádzajúcu majetkovú trestnú činnosť je už toho času v podmienke,“ vysvetlila policajná hovorkyňa.
 
Polícia podala podnet na jeho väzobné stíhanie. Muž, ktorému za viacero krádeží hrozí trest odňatia slobody až na dva roky, čaká na rozhodnutie v cele policajného zaistenia. Polícia v súvislosti s týmto prípadom pripomína, že ani počas letných aktivít netreba zabúdať na vlastnú bezpečnosť, ale aj na bezpečnosť svojich osobných vecí.
(12:45 KR PZ KE)
Diskusia
Pridať komentár