Partizán Bardejov sa predstaví na Majstrovstvách Slovenska, ciele má najvyššie

2840x
30. Jún 2022
Bardejovčania sa chcú stať majstrami Slovenska!
Marek Paľo, manažér 
 
Počas prvého júlového víkendu sa v Banskej Bystrici uskutočnia Niké Majstrovstvá Slovenska v malom futbale. Pôjde o historicky najväčšie Niké Majstrovstvá Slovenska v histórii tohto podujatia.
 
Zápasy sa odohrajú na ihrisku s umelou trávou v areáli na Radvani. Celkovo sa ich zúčastní až 77 tímov. V hlavnej kategórii sa predstaví 56 tímov. Vzrástol aj počet tímov v kategórii "old boys".
 
Oproti minuloročným 12, stúpne počet účastníkov na 16. Novinkou je, že sa uskutočnia Niké Majstrovstvá Slovenska aj pre ženskú kategóriu.
 
 
V seniorskej kategórii majstrovstiev sa predstaví tento rok 56 tímov. Tie budú rozdelené do 14 štvorčlenných skupín. 16-finálové zápasy sa odohrajú po skončení základných skupín ešte v rámci sobotňajšieho hracieho programu.
 
V nedeľu sa potom hrajú zápasy 8-finále až po záverečné finále, kde spoznáme najlepší tím Slovenska v malom futbale za rok 2022.
 
„V hlavnej kategórii bude mať zastúpenie aj Bardejov, družstvo Partizána bude mať najvyššie ciele. Tím povedie Juraj Kuhajdík,“ uviedol manažér Partizána Bardejov Marek Paľo, ktorý podotkol, že hráči sa posnažia čo najlepšie reprezentovať mesto Bardejov i samotný klub Partizán.
 
„V základnej skupine sa stretneme s tímami TIKI TAKA Bratislava, 4SPORT Team Prešov a Vakatanka Košice,“ dodal Paľo.
 
Bardejov bude reprezentovať aj družstvo v kategórii 40+. Všetky zápasy Niké MSR 2022 si budú môcť vychutnať fanúšikovia, ktorí neprídu do Banskej Bystrice aj naživo prostredníctvom priameho prenosu.
(19:33, red)
Diskusia
Pridať komentár