Muž rozbil auto baseballovou palicou

2011x
28. Jún 2022
Napadol aj posádku auta
 Páchateľ napadol aj zvyšok posádky
 
Polícia v Levoči vedie trestné stíhanie vo veci trestného činu nebezpečné vyhrážanie spáchaného v súbehu s trestným činom poškodzovanie cudzej veci. K uvedeným protiprávnym konaniam došlo včera v skorých ranných hodinách v obci Dravce.
 
Na miestnej komunikácii pred jedným z rodinných domov si to páchateľ namieril rovno k odstavenému motorovému vozidlu, v ktorom sedeli dvaja muži a jedna žena.
 
 
 
Útočník baseballovou palicou začal rozbíjať sklenené výplne na dverách. Žena z auta ihneď utiekla, no páchateľ v rozbíjaní pokračoval. Postupne rozbil sklo predných dverí, zadných dverí a zadného skla na kufri auta.
 
Počas tohto vyčíňania sa útočník vyhrážal mužom sediacim v aute, že ich zabije. Páchateľ jedného z mužov udrel baseballovou palicou do hlavy a druhého muža do ruky. Tretiemu z mužov úlomky z rozbitého skla zranili oči. Škoda na vozidle bola podľa jeho majiteľa vyčíslená na cca 1.000,-Eur.
(9:01, KR PZ PO) 
Igor Faro
20.07.2022 06:20
Auto
To je hrozné, čo sa deje. Človek aby jazdil v starom aute, aby na seba zbytočne neupozorňoval. Ja som sa presne preto bál kúpiť nové auto. Aby mi ho nevykradli, alebo možno nepoškriabali. To by som si ale nikdy nemohol urobiť radosť. Kúpil som si nový mercedes, nechal som si do neho nahrať češtinu u https://www.autaslovensky.sk/ a postupne si ho ešte vylepšujem, aby som z neho mal ešte väčšiu radosť.
Pridať komentár