VIDEO | Na Spojenú školu Pod papierňou zavítala mestská polícia spolu s ďalšími hosťami

978x
21. Jún 2022
Deň detí na Spojenej škole Pod papierňou v Bardejove sa vydaril na výbornú
Pozrite si našu videoreportáž 
 
Po dvojročnej prestávke spôsobenej pandémiou sa žiaci Spojenej školy Pod papierňou v Bardejove konečne dočkali spoločnej oslavy Medzinárodného dňa detí. Pestrý program bol rozdelený do troch dní. V úvode žiaci spoznali prácu mestskej polície, zhliadnuť mohli aj nové auto, ktoré práve v tento deň absolvovalo svoj prvý výjazd.
 
„Pozvali sme mestskú políciu z Bardejova, tí nám tu predvádzajú momentálne auto a ďalšie veci, s ktorými pracujú. Prídu aj ďalší hostia, a to maskoti z Poľsko-slovenského domu a ešte jeden taký nečakaný hosť, a samozrejme naše deti dnes dostanú aj sladké odmeny,“ uviedla Jana Vojteková, učiteľka Spojenej školy Pod papierňou v Bardejove.
 
 O zábavu sa postarala mestská polícia, maskoti i herci
 
Počas druhého dňa žiaci zhliadli divadelné predstavenie, ktoré si pre nich pripravili herci z prešovského divadla Portál. V záverečný deň žiaci absolvovali cestu rozprávkovým lesom, na ktorej ich čakali mnohé súťaže.
 
 Pre deti boli pripravené policajné ukážky, sladkosti i divadlo
 
„Využívame to, že sme dva roky nemohli nič urobiť, čiže teraz takto nejako dodatočne sa snažíme deťom spestriť ich program,“ dodala Vojteková.
 
Žiakom zo Spojenej školy Pod papierňou sa celý program ku dňu detí páčil a ako prezradili, už teraz sa tešia na podobné aktivity.
(10:24, red)
Diskusia
Pridať komentár