VIDEO | Deň plný hier a zábavy na ZŠ Komenského v Bardejove

1077x
20. Jún 2022
Deň detí na ZŠ Komenského v Bardejove zaujal 
Pozrite si našu videoreportáž 
 
Rôznymi pohybovými aktivitami oslávili Deň detí na Základnej škole na Komenského ulici v Bardejove. Bohatý program plný hier a zábavy čakal na žiakov prvého stupňa i na piatakov a šiestakov. Lúčiaci sa deviataci, ako je už tradíciou, nezaháľali a pripravili si zaujímavé aktivity pre najmenších v podaní Rozprávkového lesa. 
 
„Sú tu rôzne súťažné úlohy zábavného charakteru, ale aj také na výkon. Sú to súťaže, za ktoré deti dostávajú potom dukáty a tie si môžu potom v rozprávkovom bufete zameniť za rôzny tovar. Boli to hračky, sladkosti, ozdoby do vlasov, perá, ceruzky a také školské potreby. Sú tam rôzne veci, ktoré sú atraktívne pre deti," uviedla Mária Peláková, riaditeľka školy.  
 
 Deti súťažili v piatich disciplínach
 
Žiaci druhého stupňa absolvovali rôzne pohybové aktivity na športoviskách. Päť súťažných disciplín vybral žiacky parlament.
 
„Maximálny počet bodov mohli získať v jednej disciplíne tri, čiže 15 spolu. Mali sme tam aj nejaké rozstrely. Boli tam nejaké zhody, čo znamená, že ešte mali dodatočnú disciplínu, aby sa určili druhé a tretie umiestnenia. Myslím si, že deťom sa to veľmi páčilo. Hlavne počasie nám vyšlo, čomu sa veľmi tešíme a tiež sa tešíme na ďalší rok," opísal Róbert Senčák, učiteľ ZŠ Komenského.  
 
Rozprávkový výmenný obchod 
 
Žiaci si celé športové dopoludnie pochvaľovali, veď si zasúťažili aj v rôznych netradičných disciplínach.  
 
„Bola som na kolobežkách, prekážkovej dráhe, hula hop, streľbe do bránky a streľbe na kôš," odpovedala žiačka školy. 
 
„Je tu veľmi pekne, je tu zábava. Super atrakcie aj odmeny," zhodnotil žiak školy. 
 
Víťazi získali sladkú odmenu a dobrý pocit z pekne prežitého Dňa detí.
 
Poďakovanie patrí aj spoločnosti BARDTERM, s.r.o., Bardejov, ktorá poskytla finančné prostriedky na zakúpenie cien pre všetky deti. 
(10:31, red) 
Diskusia
Pridať komentár