VIDEO | Deň detí v Bardejovských kúpeľoch a.s. na výbornú

1755x
03. Jún 2022
Deti si prišli na svoje
Pozrite si našu videoreportáž
 
Atmosféra hier a zábavy čakala najmenších návštevníkov v rámci aktivít pri príležitosti Dňa detí v Bardejovských Kúpeľoch. Spolu s rodičmi sa mohli zabaviť v areáli pred kúpeľnou kolonádou.
 
„Po dvoch sme konečne znova mohli obnoviť svoju tradičnú akciu Deň detí v Bardejovských kúpeľoch. Spolu s Boborlandom sme pripravili veľmi zaujímavé atrakcie, ako je skákací hrad, súťaženie detí, maľovanie na tvár, modelovanie balónov. Vidíme, že akcia sa teší vysokej účasti a k tomu prispelo určite aj dobré počasie,“ prezradila Tamara Šatanková, ekonomicko-obchodná riaditeľka Bardejovských kúpeľov a.s.
 
Záujem bol po covidovej prestávke obrovský a akcie sa zúčastnilo niekoľko stoviek deti nielen z Bardejova, ale aj zo širokého okolia.
 
Rozsiahly areál deťom umožnil vybehať a vyšantiť sa do sýtosti. K dispozícii boli aj ihriská, cyklotrasy, turistické chodníky či cukrárne.
 
Bardejovské kúpele každý rok navštívi približne 50 tisíc detí a liečbu absolvuje takmer tisíc pacientov. Práve Deň detí odštartoval sériu kultúrnych podujatí, ktoré sprevádzajú celú kúpeľnú sezónu. .
(9:09, red)
Diskusia
Pridať komentár