VIDEO | Veľký dar v podaní SZUŠ Pod Vinbargom v Bardejove

1611x
03. Jún 2022
Vystúpilo približne 200 žiakov
Pozrite si našu videoreportáž
 
Súkromná základná umelecká škola Pod Vinbargom v Bardejove zorganizovala dramaticko – hudobno – tanečné predstavenie Veľký dar, ktoré sa uskutočnilo v športovej hale Strednej odbornej školy ekonomiky, hotelierstva a služieb Jána Andraščíka.
 
„Vystúpili žiaci tanečného odboru, literárno-dramatického odboru, výtvarné práce a písmená pripravili výtvarníci a o hudbu sa postarali naši kolegovia a žiaci z hudobného odboru,“ prezradil Dušan Rohaľ, zriaďovateľ SZUŠ Pod Vinbargom 1 v Bardejove.
 
Celé koncoročné vystúpenie sa vydarilo na výbornú, aj keď kvôli pandémii nebolo ľahké žiakov pripraviť tak dôkladne ako tomu bolo po minulé roky.
 
„Pretože sme rok a pol mali oklieštené podmienky, tak ako každý. Všetci sme to pocítili. Takisto aj naše deti boli trochu z toho spomalené, ako aj všetci sme boli spomalený dostať sa do normálneho životného tempa. Trošku nám to trvalo, ale som šťastný a som veľmi rád, že sa nám to teraz podarilo a že to deti dokázali dať v takom výkone ako dnes,“ dodal Rohaľ.
 
Vo viac ako hodinovom programe vystúpilo približne dvesto žiakov. Veľké poďakovanie patrí aj všetkým pedagógom, ktorým sa v závere osobne poďakoval aj riaditeľ školy.
(8:50, red)
Diskusia
Pridať komentár