Bardejovský HC 46 si poradil aj so Senicou

14x
01. Október 2015

HC Dukla Senica - HC 46 Bardejov 2:8

87820.jpg

HC 46 zdolal tentokrát aj HC Dukla Senica (ilustračné foto)

V stredu cestoval Bardejov do Senice, kde to nikdy nemal ľahké. Zápas bol zaujímavý aj z toho hľadiska, že za Bardejov nastúpila trojica bývalých hráčov Senice – Martin Kalináč, Martin Mikolášek a David Všetečka.
Na úvod šlágru kola hrali hostia presilovku, v ktorej mali najväčšiu šancu paradoxne Záhoráci, Šohajda trafil, ale len betón Sabola. V 7. minúte neskončil teč Pavešiča v sieti Bardejova, naopak z brejku sa presadil Jakub Linet. V 11. minúte vypracoval Linet šancu pre Baláža, ktorý ju ale nevyužil. V 16. minúte vyšla Senici ďalšia akcia v oslabení, tentokrát už aj s gólovým zakončením Petra Řezača. Za vylúčenie v 17. minúte už ale Bardejov domácich potrestal, druhýkrát namieril presne Jakub Linet.

Senica sa v úvode druhej tretiny pokúšala vyrovnať v presilovke, dobrú strelu vyslal na Sabola Klíma. Neskôr ale prebral iniciatívu Bardejov, v 26. minúte boli v dobrej šanci Baláž s Linetom. V 34. minúte sa dostal do samostatného úniku Šimčák, Račko ale vytiahol skvelý zákrok. V 36. minúte už ale neostal svojej povesti nič dlžný Jakub Linet, po skončení oslabenia sa vrhol dopredu a zavŕšil hetrik. Bardejov ešte zvýšil svoje vedenie na 4:1 presne 35 sekúnd pred skončením druhého dejstva, Balážovu strelu síce Račko vyrazil, no na dorážku Filipa Vaška bol už prikrátky.

Na začiatku posledného dejstva vystriedal Račka v bránke domácich Ďuriš. V 42. minúte zvýšil na 5:1 Milan Bednár. Ďalší gól pridal v 48. minúte Marcel Baláž a v 51. sa opäť presadil Milan Bednár. Domáci brankár sa musel mať stále na pozore, po spolupráci Gmittera s Kalináčom podržal svoj tím. V 59. minúte znížil Ľuboš Dobrý, bodku za zápasom dal ale až gól Jakuba Lineta, ktorý si poistil prvé miesto v štatistike strelcov celej súťaže.

Zápas sledovalo 298 divákov.

Góly a asistencie: 16. Řezač (Klíma), 59. Dobrý (Romančík, Černý) – 7. Linet (Vaško, Takáč), 19. Linet (Baláž, Vaško), 36. Linet (Cútt), 40. Vaško (Baláž), 42. Bednár (Vaško, Baláž), 48. Baláž (Linet), 51. Bednár (Markuš), 59. Linet (Baláž, Borecký)

Za Senicu hrali: Račko (41. Ďuriš) – Pavešic, Šimon, Grman, Šohajda, Fian, Černý, Žitňanský – Pekarčík, Videlka, Romančík – Klíma, Řezač, Daniel – Saliji, Dobrý,Ružička – Kotzman, Dvonč

Za Bardejov hrali: Sabol – Pichnarčík, Takáč, Valjent, Všetečka, Polaček, Bednár, Mojdis – Gmitter, Kalináč, Mikolášek – Česelka, Solomonchak, Cútt – Vaško, Linet, Baláž – Borecký, Šimčák, Markuš

(10:17, j.š)

Diskusia
Pridať komentár