Posledná šanca na odmenu za vakcínu: Seniori majú na preočkovanie čas do 15. marca

1259x
10. Marec 2022
Ostáva už len pár dní
Preočkovanie môžete absolvovať aj bez registrácie (Foto: PSK) 
 
Ministerstvo financií upozorňuje seniorov, ktorí chcú získať odmenu za preočkovanie, že na to majú už len pár dní. Rezort financií na svojej sociálnej sieti pripomína seniorom zaočkovaným vakcínou Janssen, že na splnenie podmienky na získanie odmeny 200 eur im ostáva necelý týždeň.
 
„Každý senior, ktorý sa do 15. januára zaočkoval práve touto jednodávkovou vakcínou, musí do 15. marca absolvovať aj preočkovanie posilňovacou dávkou. Iba v takom prípade mu bude odmena poslaná a vyplatená,“ doplnilo ministerstvo.
 
Rezort dodáva, že za posilňovaciu dávku je aj naďalej možné vybrať si akúkoľvek vakcínu, ktorou sa momentálne na Slovensku očkuje – či už je to Pfizer, Moderna, Janssen alebo Novavax.
 
Preočkovanie môžete absolvovať aj bez registrácie, nebude to vplývať na vyplatenie odmeny. Prihlásiť sa na očkovanie je možné cez stránku korona.gov.sk, očkovacie centrá, kde očkujú bez registrácie, nájdete na linku https://www.health.gov.sk/?Ockovanie-bez-registracie.
 
V prípade nejasností kontaktuje call centrum  
 
„Ministerstvo financií spolu s NCZI aj Slovenskou poštou priebežne rieši jednotlivé reklamácie, napríklad v prípade zle uvedenej adresy, nesprávneho mena, neposlaného poukazu alebo ak bol adresát nezastihnutý,“ uzavrel rezort.
 
Pokiaľ máte akékoľvek pochybnosti alebo si chcete overiť, či Vám poukaz už bol odoslaný, môžete kontaktovať call centrum finančnej správy na čísle 048/43 17 222 (voľba č. 8 ).
 
V prípade potreby opravy alebo doplnenia údajov o očkovaní tak môžete urobiť jedine cez NCZI (napr. na telefónnom čísle 02/32 35 30 30).
(9:22, red, FB/Ministerstvo financií)
 
Diskusia
Pridať komentár