Hádka Zborovčana a Raslavičana vyústila do bitky na bardejovskom námestí

6954x
08. Marec 2022
Konflikt skončil zlomenou sánkou
Raslavičan utrpel viacero zranení s predpokladanou dobou liečenia 42 až 56 dní (Foto: FB/ Polícia SR) 
 
Na Radničnom námestí v Bardejove došlo ešte v sobotu 05. marca 2022 v skorých ranných hodinách ku konfliktu medzi 24-ročným mužom z obce Zborov a 19-ročným mužom z obce Raslavice.
 
Ako informovala krajská polícia, pred jedným z miestnych podnikov vznikla sprvu slovná hádka, ktorá vyústila až do fyzickej potýčky. Starší z mužov udrel mladšieho do hlavy, potom sa začali navzájom naťahovať, pričom obaja spadli na zem. Zborovčan uštedril mladšiemu mužovi ešte niekoľko rán do hlavy.
 
Raslavičan utrpel viacero zranení s predpokladanou dobou liečenia 42 až 56 dní. Už niekoľko hodín po skutku bol muž podozrivý zo spáchania protiprávneho konania zadržaný a bol umiestnený do cely policajného zaistenia.
 
Vyšetrovateľom Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bardejove boli vykonané potrebné procesné úkony, ktoré umožnili vzniesť obvinenie 24-ročnému mužovi zo zločinu ublíženie na zdraví spáchaného v súbehu s prečinom výtržníctva. Vyšetrovateľom bol spracovaný podnet na vzatie obvineného muža do väzby.
(8:18, krpz)
 
Diskusia
Pridať komentár