V nemocnici v Šaci začal klesať počet zamestnancov s koronavírusom

648x
22. Február 2022
Nemocnica momentálne eviduje mimo pracovný proces 47 zamestnancov
Nemocnica poskytuje zdravotnú starostlivosť 27 pacientom s ochorením COVID-19. Ilustračná foto: Nemocnica Košice-Šaca
 
Aktuálna situácia v nemocnici Košice-Šaca je aj naďalej ovplyvnená pandémiou COVID-19. Počet pozitívnych pacientov sa síce výrazne nezmenil, ale postupne však začal klesať počet zamestnancov s týmto ochorením.
 
Informovala o tom v utorok (22. 2.) šačianska nemocnica sa svojej webovej stránke.
 
„Aktuálne poskytujeme zdravotnú starostlivosť 27 pacientom s ochorením COVID-19 na bežnom lôžku a ďalší traja si vyžadujú podporu umelej pľúcnej ventilácie. Počet neprítomných zamestnancov z dôvodu pozitivity COVID-19 v porovnaní s uplynulým týždňom klesol. Namiesto pôvodných takmer 80 zamestnancov mimo pracovný proces v súčasnosti evidujeme 47. Čo sa týka počtu hospitalizovaných COVID-19 pozitívnych pacientov, naďalej zostávame na vyšších číslach,“ povedal námestník nemocnice Maroš Varga.
 
 
Zmeny v očkovaní
 
Varga tiež uviedol, že prevádzka Vakcinačného centra na Poliklinike VA U. S. Steel sa počas nadchádzajúceho týždňa čiastočne zmení.
 
„Namiesto utorka a piatka budeme záujemcov očkovať len v piatok, teda 4. marca,“ vysvetlil s tým, že počas tohto týždňa je ešte vakcinačné centrum v pôvodnej v prevádzke.
(14:15, red, Nemocnica Košice-Šaca)
Diskusia
Pridať komentár