DPMK spustil prostredníctvom aplikácie predaj ďalších virtuálnych cestovných lístkov

982x
22. Február 2022
Do ponuky pribudli predplatené cestovné lístky na 30, 90, 180 a 365 dní
DPMK spustil službu predaja virtuálnych cestovných lístkov ešte minulý rok. Foto: DPMK
 
Dopravný podnik mesta Košice (DPMK) v spolupráci so spoločnosťou HOPIN od utorka (22. 2.) rozšíril pre cestujúcich ďalšiu službu.
 
Ako informovala hovorkyňa DPMK Vladimíra Petrušová, cez HOPIN aplikáciu budú po novom v predaji aj predplatené virtuálne cestovné lístky (vCL) na 30, 90, 180 a 365 dní, ktoré od utorka pribudli k základných a zľavnených vCL.
 
 
Platný vo všetkých prostriedkoch MHD
 
Košický dopravný podnik spustil službu predaja virtuálnych cestovných lístkov ešte na jar minulý rok.
 
„Priamo v mobilnej aplikácii HOPIN si tak cestujúci môžu zakúpiť elektronický lístok, ktorý je platný vo všetkých prostriedkoch MHD. Cestujúci vďaka tomu už nemusia hľadať svoje cestovné karty či hotovosť, ale jednoducho na pár klikov si zakúpia lístok priamo do mobilu,“ vysvetlila hovorkyňa.
 
Platba za lístok je možná cez kredit, ktorý si cestujúci dobijú v aplikácii, jednorazovou platbou cez platobnú kartu alebo cez firemný HOPIN účet.
 
„Aplikácia zároveň poskytuje online prehľad o polohe cestujúceho v MHD na mape, o okolitých zastávkach v oboch smeroch i cestovných poriadkoch na základe polohy smartfónu cestujúceho. Navyše umožňuje využívať výhody z prepojenia dopravy. Pred príchodom do cieľa si je možné jednoducho objednať taxík a pohodlne sa dopraviť domov či do práce, ak vám to MHD v aktuálnej situácii neumožňuje,“ dodala.
(10:45, red, DPMK)
Diskusia
Pridať komentár