Polícia z vraždy 15-ročnej tínedžerky obvinila jej matku

676x
17. Február 2022
Matke hrozí doživotie
Ilustračná foto: FB/Polícia Slovenskej republiky
 
Začiatkom týždňa došlo v Spišskej Novej Vsi k obrovskej tragédii. V jednom z bytov tam bolo zavraždené len 15-ročné dievča. Zavraždiť ju mala jej vlastná matka.
 
Košická krajská polícia už v prípade pokročila a informovala nás o nových skutočnostiach.
 
 
„Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach po vykonaní potrebných procesných úkonov a zabezpečení dôkazov vzniesol obvinenie pre obzvlášť závažný zločin vraždy voči 38-ročnej žene zo Spišskej Novej Vsi,“ povedala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Jana Mésarová.
 
 
Obvinená žena v noci z pondelka na utorok mala opakovane napadnúť ostrým predmetom, pravdepodobne nožom svoju dcéru.
 
„Tínedžerka, ktorá bola v byte nájdená bez známok života v utorok dopoludnia, na mieste podľahla viacerým bodno-rezným poraneniam v oblasti hrudníka, krku a hlavy. Polícia miesto činu dôkladne zadokumentovala a zaistila viacero stôp, ktoré budú podrobené expertíznemu skúmaniu,“ uviedla hovorkyňa.
 
Hrozí jej doživotie
 
Obvinenej žene po dokázaní viny hrozí za tento skutok, spáchaný na chránenej osobe, trest odňatia slobody na dvadsať až dvadsať päť rokov alebo trest odňatia slobody na doživotie.
 
„Krajský policajný vyšetrovateľ zároveň spracoval podnet na vzatie obvinenej ženy do väzby. Vzhľadom na citlivosť prípadu bližšie informácie poskytovať nebudeme,“ dodala Mésarová.
(15:50, red) 
Diskusia
Pridať komentár