Muži z Hrabského a Lenartova chceli nakupovať zadarmo, incident však zachytila bezpečnostná služba

6831x
10. Február 2022
Piati vezmú viac ako jeden
 
Ostražitému pracovníkovi bezpečnostnej služby toto konanie neuniklo a jedného muža zastavil (Foto: ilustračné/canva)
 
Dvaja muži z obce Hrabské vo veku 49 rokov a 23 rokov ako aj traja muži z obce Lenartov vo veku 21 rokov, 23 rokov a 24 rokov boli obvinení z trestného činu krádeže spáchaného formou spolupáchateľstva.
 
Ako informovala krajská polícia, prípad vyšetruje poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru Prešov – Juh. K samotnému skutku došlo v utorok 8. februára 2022 po 20-tej hodine večer v jednom z nákupných centier na Ul. Košickej v Prešove.
 
Podozrivých zadržali  
 
Po predchádzajúcej vzájomnej dohode vošli muži na predajnú plochu, z ktorej do nákupného vozíka postupne ukladali rôzny tovar. Išlo o 30 plechoviek piva, 12 fliaš alkoholu, sladkosti, kuracie mäso, teľacie mäso, mleté mäso, slaninu, bagety, džúsy ako aj iné druhy potravín. Jeden prešiel s takto pripraveným košíkom k samoobslužným pokladniam a úmyselne bez zaplatenia prešiel pokladničnou zónou.
 
Ostražitému pracovníkovi bezpečnostnej služby toto konanie neuniklo a 24 ročného muža zastavil. Pre nákupné centrum vznikla škoda viac ako 330 eur. Podozrivé osoby boli zadržané, boli obmedzené na osobnej slobode a boli umiestnené do cely policajného zaistenia.
(10:38, krpz)
 
Diskusia
Pridať komentár