Tragická nehoda pri Budimíre. O život prišiel mladý muž

1332x
09. Február 2022
Polícia v súvislosti s nehodou už začala trestné stíhanie
Po náraze do stromu muža z vozidla vymrštilo a utrpel zranenia nezlučiteľné so životom. Foto: FB/Polícia SR - Košický kraj
 
Utorok (8. 2.) večer priniesol na cestách v okolí Košíc ďalšiu smrteľnú nehodu, pri ktorej prišiel o život mladý muž.
 
Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ v Košiciach Lenka Ivanová, k tragickej nehode došlo krátko po 20.00 hod.
 
Podľa doterajších zistení polície smeroval 25-ročný Košičan s osobným motorovým vozidlom Škoda Felícia od obce Seniakovce na Budimír (okres Košice-okolie).
 
„Pravdepodobne sa dostatočne nevenoval vedeniu vozidla a sledovaniu situácie v cestnej premávke. Na rovnom úseku cesty prešiel s vozidlom plynule do protismeru. Následne zišiel z cesty a narazil do stromu. Pravdepodobne najprv ľavou bočnou časťou do jedného a potom čelne do ďalšieho,“ vysvetlila príčiny nehody hovorkyňa.
 
 Foto: FB/Polícia SR - Košický kraj
 
Po náraze do stromu muža z vozidla vymrštilo a utrpel zranenia nezlučiteľné so životom, ktorým, žiaľ, na mieste dopravnej nehody podľahol.
 
„To, či vodič pred jazdou požil alkoholické alebo iné omamné a psychotropné látky, bude zisťované pri nariadenej pitve,“ dodala Ivanová s tým, že polícia v súvislosti s touto tragickou nehodou začala trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia.
 
To, prečo vodič so svojim vozidlom zišiel z cesty, aj bližšie okolnosti dopravnej nehody budú predmetom ďalšieho vyšetrovania.
 
(12:10, red)
 
Diskusia
Pridať komentár