VIDEO | Luxusný hotel Alexander v Bardejovských Kúpeľoch oslavuje

1573x
06. Február 2022
Špeciálna zľava pre širokú verejnosť
 Pozrite si videoreportáž
 
Vlajková loď akciovej spoločnosti BARDEJOVSKÉ KÚPELE, štvorhviezdičkový hotel Alexander, oslavuje svoje siedme narodeniny.
 
Práve preto si pri tejto príležitosti pre svojich klientov pripravil špeciálnu zľavu sedem percent zo Zimného last minute pobytu – pre jednu osobu tak vyjde pobyt na dve noci, pri obsadenej dvojlôžkovej izbe, iba na 99 eur a 50 centov.
 
 
,,Hotel Alexander sme opäť otvorili po mesačnej prestávke od 28. januára 2022. Hneď prvý víkend pri reštarte sme už mali hotel vypredaný a to už týždeň pred otvorením. Samých nás prekvapil záujem verejnosti, lebo kúpele sú na celom Slovensku v súčasnosti otvorené pre klientov zdravotných poisťovní i samoplatcov v režime OTP (očkovanie, negatívny test na covid, prekonané covid ochorenie).
 
Vysvetľujeme si to tým, že ľudia si už potrebujú oddýchnuť a dať do poriadku svoje zdravie. A keď vidia takúto ponuku, tak ju radi využijú. Navyše pri súčasnom raste cien potravín a inflácii je to výnimočne atraktívna ponuka,“ vysvetľuje T. Šatanková, ekonomicko-obchodná riaditeľka kúpeľov.
 
POZRITE SI FOTOGALÉRIU:
 
Pobyt si je možné rezervovať do osemnásteho februára, posledný možný nástupný deň v zľavnenej cene je šestnásteho februára. V akciovej cene sú už aj procedúry ako klasická masáž, minerálny prísadový kúpeľ, pobyt v soľnej jaskyni a pitné kúry na kolonáde. V okruhu približne 100 km nie je žiadne porovnateľné zariadenie. S výnimkou Vysokých Tatier nie je vo zvyšku Prešovského kraja iný kongresový hotel s takou kapacitou ako práve Alexander.
 
 
,,Náš luxusný štvorhviezdičkový kongresový hotel Alexander počas siedmych rokov od jeho otvorenia zastihli rôzne obdobia. Po rozbehovom období sme mávali hotel v sezóne plne obsadený a aj mimo sezónu si našiel svoju klientelu.
 
Osvedčil sa ako kongresový hotel s veľkou kapacitou a mimoriadne obľúbeným sa stal na svadby a ďalšie spoločenské udalosti. Je vlajkovou loďou Bardejovských kúpeľov, a.s. a poskytuje špičkové ubytovanie v kombinácii s wellness a gastronómiou. Teší sa značnému záujmu bonitnej klientely predovšetkým z Prešovského a Košického kraja,“ dodáva Šatanková.
 
Zákazníci v luxusnom hoteli oceňujú predovšetkým vysokú úroveň služieb, vynikajúcu kuchyňu, atraktívne možnosti trávenia voľného času v kúpeľnom prostredí i úroveň personálu.
(15:11, red)
Diskusia
Pridať komentár