Podujatie Neseď doma pri kompe pozná víťazov

30x
07. September 2015

Druhý ročník sa vydaril

neseď doma pri kompe (5).JPG

Účastníci turnaja

 

V sobotu (5.9.2015) sa na tenisových kurtoch v Bardejovských Kúpeľoch uskutočnil druhý ročník podujatia pod názvom Neseď doma pri kompe – Tenis Masters Cup.  Turnaj sa mal pôvodne odohrať v Bardejove, no kvôli počasiu ho organizátori presunuli do kúpeľov. Nakoľko sa tesne pred turnajom ohlásili aj 2 družstvá, došlo k ďalšej zmene, namiesto štvorhry sa hrala dvojhra.

Tenisový turnaj, určený pre mladých ľudí, prilákal dvanásť hráčov, tí boli rozdelení do štyroch skupín po troch. Hlavný organizátor akcie Dominik Jusko prezradil: „Akcia bola určená hlavne pre stredoškolákov a vysokoškolákov. Chceli sme, aby sme vytvorili priestor na trávenie voľného času. Aby mladí ľudia nesedeli pri počítači, ale aby dostali priestor na šport.“

Pre víťazov boli pripravené diplomy či medaily, ceny získali všetci hráči. Najviac sa darilo Radoslavovi Petrišinovi, druhý skončil Peter Purdeš a bronz si odniesol Martin Geffert. Podľa slov D. Juska takýto turnaj sa uskutoční aj o rok, buď vo dvojhre alebo vo štvorhre.  Na ďalšie podujatie, ktoré by sa malo konať opäť o rok, chcú prilákať ešte viac hráčov.

(14:15, red)

779
Diskusia
Pridať komentár