Nevodič narazil do stromu, nehoda si vyžiadala šesť zranení

1227x
17. Január 2022
Medzi zranenými boli aj tri maloleté osoby
Na vozidle bola škoda predbežne vyčíslená približne na dvetisíc eur. Foto: FB/Polícia SR - Košický kraj
 
Ani nedeľa (16. 1.) sa v Košickom kraji nezaobišla bez vážnej dopravnej nehody, pri ktorej sa zranilo šesť ľudí.
 
Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ v Košiciach Jana Mésarová, k nehode došlo v smere od mesta Sečovce na obec Plechotice (okres Trebišov) večer okolo 21.30 hod.
 
 
 Foto: FB/Polícia SR - Košický kraj
 
Nemal vodičák
 
„Podľa doterajších zistení polície vozidlo Škoda Octavia viedol 23-ročný vodič bez vodičského oprávnenia. V smere od mesta Sečovce na obec Plechotice, doposiaľ z nezistených príčin, dostal na rovnom úseku cesty a na namrznutej vozovke šmyk. Následne s vozidlom prešiel do protismeru, zišiel mimo vozovku a narazil do stromu,“ vysvetlila hovorkyňa.
 
 
 
Podľa predbežných lekárskych správ sa pri dopravnej nehode ťažko zranili štyri osoby, dve utrpeli ľahké zranenia a medzi zranenými boli aj tri maloleté osoby.
 
Mladý „šofér“ utrpel ľahké zranenia a bol bezprostredne po dopravnej nehode podrobený dychovej skúške s negatívnym výsledkom.
 
Na vozidle bola škoda predbežne vyčíslená približne na dvetisíc eur.
 
„Polícia miesto udalosti dôkladne zadokumentovala a vec prevzala vyšetrovateľka odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Trebišove. V tejto súvislosti bolo začaté trestné stíhanie pre trestný čin ublíženia na zdraví,“ dodala hovorkyňa s tým, že bližšie okolnosti a presná príčina nehody sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.
(13:50, red) 
Diskusia
Pridať komentár