V Košiciach auto zrazilo chodkyňu, polícia hľadá svedkov nehody

1049x
30. December 2021
Nehoda sa stala na Slaneckej ulici
Chodkyňa utrpela ťažký úraz. Foto: FB/Polícia SR - Košický kraj
 
Košická polícia hľadá svedkov dopravnej nehody, ku ktorej došlo ešte (18. 12.) v čase o 21.20 hod. na Slaneckej ulici v Košiciach.
 
Informovala o tom košická krajská polícia na sociálnej sieti.
 
„Vodič osobného motorového vozidla značky Škoda viedol vozidlo v smere od mostov VSS na ulicu Važeckú, pričom pri zastávke MHD Dneperská sa pravdepodobne nedostatočne venoval vedeniu vozidla, nedal prednosť chodkyni, ktorá vstúpila na vozovku a prechádzala cez priechod pre chodcov. Chodkyňu po zrážke odhodilo od vozidla, padla na zem, následkom čoho podľa lekárskej správy utrpela ťažký úraz,“ vysvetlila polícia.
 
 
Polícia v súvislosti s vyšetrovaním okolností tejto dopravnej nehody hľadáme svedkov, ktorí by vedeli podať priame svedectvo k okolnostiam, za ktorých došlo k predmetnej udalosti.
 
„Akékoľvek informácie k uvedenej dopravnej nehode nám môžete oznámiť osobne na odbore kriminálnej polície OR PZ v Košiciach na ulici Rampová č. 7, telefonicky na známom telefónnom čísle „158“, alebo formou súkromnej správy na facebookovej stránke Polícia SR - Košický kraj,“ dodala polícia.
(13:02, red)
Diskusia
Pridať komentár