Najkurióznejšie nehody z roku 2021. Vedie zrážka BMW a sovietskeho tanku

1987x
29. December 2021
Kuriózne nehody sa stali aj na východe
Mladá vodička narazila do podstavca s tankom. Foto: FB/Polícia SR - Košický kraj
 
Tento rok priniesol na slovenských cestách aj kuriózne dopravné nehody. Medzi, ktoré určite patrí aj zrážka auta a sovietskeho tanku, ktorá sa stala tento mesiac v Košickom kraji.
 
Ako informovala polícia na sociálnej sieti, dopravná nehoda, pri ktorej mladá vodička nabúrala do podstavca sovietskeho tanku, sa stala v smere od obce Dargov na obec Košický Klečenov.
 
 
„18-ročná vodička viedla motorové vozidlo značky BMW na spomínanej trase, pričom po prejazde tiahlej ľavotočivej zákruty, pravdepodobne z dôvodu neprispôsobenia rýchlosti jazdy svojim schopnostiam, poveternostným podmienkam, stavu a povahe vozovky stratila na namrznutej, z časti zasneženej vozovke kontrolu nad vozidlom. Následne zišla mimo vozovku, kde prednou časťou narazila do betónového obrubníka príjazdovej cesty k odpočívadlu. Potom pokračovala po zatrávnenej ploche a prednou časťou vozidla narazila do betónového podstavca pod historickou pamiatkou – tankom,“ vysvetlila polícia.
 
 
 Žena sa dve hodiny nevedela dostať z potápajúceho auta. Foto: FB/Polícia Slovenskej republiky
 
Scéna ako z hororu
 
Ako ďalej uviedla polícia, k druhej nehode došlo v úseku medzi obcou Sobotište a Senica, kde sa žena dve hodiny nevedela dostať z auta, ktoré sa potápalo do ľadovej vody.
 
„Policajti našli skoro ráno už len zatopené auto v Kunovskej priehrade. Na mieste zistili, že vodička na aute Škode Felícia v úseku medzi obcou Sobotište a Senica nezvládla riadenie, zišla mimo cestu a skončila vo vode. Asi po dvoch hodinách z auta sama vyšla a požiadala o pomoc okoloidúce auto. Žene sa ako zázrakom nič vážnejšieho nestalo a pre silné podchladenie skončila nakoniec v myjavskej nemocnici,“ povedala polícia.
 
 Opitý vodič skončil s autom v poli. Foto: FB/Polícia Slovenskej republiky
 
Nafúkal vyše 2,5 promile
 
Tretie miesto obsadil na mol opitý vodič, ktorý skončil so svojim v autom v poli a rovno tam aj zaspal.
 
„38-ročný vodič viedol vozidlo po ceste v smere od obce Hozelec do mesta Poprad. Aj z dôvodu nevenovania sa plne vedeniu vozidla a nesledovania situácie v cestnej premávke zišiel s vozidlom do poľa, kde zostal stáť. Táto situácia pravdepodobne natoľko vyčerpala vodiča, že vo vozidle hneď aj zaspal. Na miesto nehody sa dostavila policajná hliadka. Po prebudení bol vodič podrobený okrem iného aj dychovej skúške, ktorej výsledok presiahol 2,5 promile.“ skonštatovala polícia.
(11:09, red)
Diskusia
Pridať komentár