Prešovská župa pokračuje v očkovaní aj medzi sviatkami

985x
28. December 2021
 
Kraj prosí pri čakaní o trpezlivosť
Urýchlite si čakanie registráciou vopred (Zdroj foto: PSK) 
 
Prešovský samosprávny kraj pokračuje v očkovaní proti koronavírusu vakcínami Pfizer, Jannsen. Obyvatelia kraja majú možnosť zaočkovať sa po zaregistrovaní, ale aj bez nutnosti registrácie v obchodných centrách alebo vo veľkokapacitných centrách v Prešove, Poprade a v Humennom.
 
Kraj prosí všetkých čakajúcich na vakcináciu o trpezlivosť. Pre rýchlejšie vybavenie a skrátenie čakania župa odporúča registrovať sa na očkovanie prostredníctvom registračného systému PSK.
 
Zaregistrovaní čakajúci sú vybavení promptnejšie, keďže majú určený presný čas očkovania.
 
Zajtra aj v Bardejove 
 
V stredu 29. decembra bude župa realizovať očkovanie aj v bardejovskom Seniorcentre na Toplianskej ulici. Očkovať sa bude od 10:00 do 17:00 hodiny vakcínou od spoločnosti Pfizer. Podávať sa bude prvá, druhá, tretia dávka registrovaným aj neregistrovaným záujemcom. 
 
Okrem očkovania v obchodných centrách a veľkokapacitných centrách kraj realizuje aj výjazdové očkovanie. Zajtra, 29. decembra 2021, navštívi Sabinov, Kalnište a Gerlachov. 30. decembra 2021 bude očkovať v Sabinove, Jarovniciach, v Osikove, Rešove, Novej Sedlici a Uliči. Na Silvestra (31. decembra) bude očkovať v Lipanoch a Sabinove. Podrobný harmonogram očkovania nájdete TU.
(13:27, PSK) 
 
Diskusia
Pridať komentár