Peniaze, ktoré mali ísť na ohňostroj, darovalo mesto Svidník covidovým oddeleniam

1520x
23. December 2021
Potešenie v náročnej dobe
Podarovali im multimediálnu techniku, ktorá im chýbala (Zdroj foto: mesto Svidník) 
 
Financie pôvodné určené na svidnícky ohňostroj dnes putovali zdravotníkom.
 
Dar vo svidníckej nemocnici zdravotníkom odovzdali primátorka mesta Svidník Marcela Ivančová a viceprimátor Michal Goriščák ako symbol vzájomnej súdržnosti v náročných časoch.
 
„Koniec roka je tradične veľmi veselý a plný očakávaní, čo prinesie ďalší rok. Keď sa obzrieme len do rokov posledných, priniesli nám neplánované až smutné situácie,“ skonštatovali na sociálnej sieti zástupcovia mesta.
 
Potešenie pre dve covidové oddelenia  
 
V roku 2019, po tragickej udalosti v Prešove, Svidník prespieval veľkou časťou zo silvestrovského rozpočtu občanom predmetných bytoviek. Minulý rok bola veľmi zlá epidemiologická situácia a nemohli združovať ľudí ani na voľnom priestranstve.
 
Tento rok 2021 je tiež špecifický, a preto sa rozhodla primátorka Marcela Ivančová konať dobročinne. Peniaze pôvodne určené na ohňostroj v sume 1000 eur venovalo mesto Svidník dvom covidovým oddeleniam nemocnice vo Svidníku.
 
„Radi by sme potešili, povzbudili a najmä poďakovali zamestnancom nemocnice na týchto covid oddeleniach vo Svidníku. Stretávajú sa denne s utrpením a riešia často vypäté situácie. Našim malým darčekom pre oddych a regeneráciu bude multimediálna technika, ktorá im na oddeleniach doteraz chýbala. Ďakujeme Vám všetkým, ktorí v tomto čase osobných obmedzení dokážete venovať kus seba, svojho srdca a pozornosti pre iných,“ uzavrela primátorka mesta Svidník Marcela Ivančová.
(11:49, mesto Svidník)
 
Diskusia
Pridať komentár