Najprv spolu popíjali, potom tiekla krv

496x
14. December 2021
Útočníkovi hrozí až desať rokov za mrežami
Muža obvinili z trestného činu ublíženia na zdraví a umiestnili do cely policajného zaistenia. Ilustračná foto: FB/ Polícia SR - Košický kraj
 
V nedeľu (12. 12.) večer v obci Malé Trakany (okres Trebišov) skončilo spoločné popíjanie kamarátov krvavým incidentom.
 
Ako uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ v Košiciach Lenka Ivanová, k incidentu došlo okolo 18.00 hod. v miestnosti pri jednom z rodinných domov v spomínanej obci, kde 40-ročný Albert po predchádzajúcej slovnej výmene názorov bodol do oblasti pleca svojho 27-ročného kamaráta, s ktorým krátko predtým popíjal alkoholické nápoje.
 
„Muž bol okamžite prevezený do nemocnice a podľa vyjadrenia lekárov utrpel zranenia s predpokladanou dobou liečenia a práceneschopnosti viac ako 42 dní,“ skonštatovala Ivanová.
 
 
Trebišovskí kriminalisti spolu s kriminalistickým technikom miesto dôkladne zadokumentovali, zaistili stopy i nôž a zaslali ich na kriminalisticko-expertízne skúmanie.
 
„Po vykonaní nevyhnutných procesných úkonov 40-ročného Alberta trebišovský policajný vyšetrovateľ zadržal. Následne ho obvinil z trestného činu ublíženia na zdraví a umiestnil do cely policajného zaistenia,“ dodala hovorkyňa s tým, že mužovi hrozí za tento skutok trest odňatia slobody na štyri až desať rokov.
(12:47, red)
Diskusia
Pridať komentár