Na Dargove došlo k čelnej zrážke dvoch áut, jeden vodič utrpel zranenia

641x
13. December 2021
Škody na autách sa vyšplhali na tisíce eur
U vodičov alkohol nezistili. Foto: FB/ Polícia SR - Košický kraj
 
V pondelok (13. 12.) sme našich čitateľov informovali o dopravnej nehode, ktorá sa stala v smere od obce Dargov na obec Košický Klečenov (okres Košice-okolie), kde mladá vodička v nedeľu večer nezvládla jazdu a s autom narazila do podstavca s tankom. Netrvalo však dlho a na spomínanom úseku došlo k ďalšej nehode.
 
Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ v Košiciach Jana Mésarová, v pondelok (13. 12.) ráno okolo 6.20 hod. došlo na tomto istom úseku k zrážke dvoch motorových vozidiel.
 
 
 
„Podľa doterajších zistení vodič vozidla značky Audi Q7, ktorý viedol vozidlo v smere od obce Dargov na Košický Klečenov, stratil kontrolu nad vozidlom. Na namrznutej časti zasneženej vozovky po prejazde tiahlej ľavotočivej zákruty pravdepodobne z dôvodu neprispôsobenia rýchlosti jazdy svojim schopnostiam, vlastnostiam vozidla a nákladu, poveternostným podmienkam stavu a povahe vozovky a iným okolnostiam, ktoré možno predvídať, dostal šmyk a s vozidlom prešiel do protismernej časti vozovky. Tam pravou časťou vozidla narazil do oproti idúceho vozidla značky Hyundai,“ vysvetlila hovorkyňa.
 
Vodič auta Hyundai pri dopravnej nehode utrpel ľahké zranenia, podľa predbežnej lekárskej správy s predpokladanou dobou liečenia do sedem dní.
 
Požitie alkoholu u účastníkov nehody zistené nebolo a na oboch vozidlách bola predbežne vyčíslená škoda na 12-tisíc eur.
 
Presná príčina dopravnej nehody, jej bližšie okolnosti, sú predmetom ďalšieho objasňovania.
(15:13, red)
Diskusia
Pridať komentár