Štátne divadlo Košice do konca roka ruší všetky svoje predstavenia

589x
10. December 2021
Divadlo aj dennú pokladňu otvoria až januári
Historická budova Štátneho divadla v Košiciach. Ilustračná foto: Ahoj Košice
 
Štátne divadlo Košice ruší všetky svoje plánované predstavenia, ktoré sa mali odohrať v jeho Historickej budove a na Malej scéne do konca tohto roka. Zároveň vzhľadom na opatrenia prijaté vládou predlžuje zatvorenie dennej pokladne divadla do 9. januára 2022.
 
Uviedlo to divadlo na webovej stránke s tým, že toto rozhodnutie súvisí s aktualizáciou protipandemických opatrení, ku ktorým došlo tento týždeň.
 
„Divadlo aj pokladňu otvoríme (ak to bude možné) v januári 2022. Denná pokladňa bude otvorená od pondelka 10. januára v riadnych otváracích hodinách. Rovnako, ak to bude možné, sa v januári otvoria aj brány divadla. Januárový program predstavení zverejníme aj s možnosťou zakúpenia vstupeniek v závere decembra podľa aktuálnej pandemickej situácie,“ informovalo divadlo.
 
 
Stornované vstupné budú vyplácať priebežne
 
Návštevníci, ktorí majú zakúpené vstupenky na zrušené predstavenia môžu o vrátenie vstupného požiadať písomne e-mailom na adrese sales@sdke.sk s uvedením čísla účtu vo formáte IBAN.
 
„Stornované vstupné bude divadlo priebežne vyplácať. Žiadosť o vrátenie vstupného podľa predchádzajúcich podmienok je potrebné podať najneskôr do dvoch rokov od zrušenia predstavenia, inak nárok na vrátenie vstupného zaniká v zmysle príslušných právnych predpisov,“ dodalo divadlo.
(16:05, red) 
Diskusia
Pridať komentár