Nezhody v  troch rodinách na východe vyvrcholili vyhrážkami smrťou

1552x
09. December 2021
Ich aktéri skončili v rukách polície s obvinením z nebezpečného vyhrážania
Polícia na východe riešila vzťahové problémy. Ilustračná foto: Polícia SR - Prešovský kraj
 
Vzťahové problémy v troch rodinách v Prešovskom kraji vyvrcholili v uplynulých dňoch nebezpečnými vyhrážkami smrťou a zabitím. Ich aktéri skončili v rukách polície s obvinením z nebezpečného vyhrážania.
 
Ako informoval prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik, k prvému incidentu došlo v obci Kochanovce, (okres Humenné), kde sa 68-ročný muž vyhrážal zabitím svojej manželke a synovi.
 
„V rodinnom dome najprv vulgárne nadával manželke a následne sa jej s hrdlom od rozbitej pivovej fľaše vyhrážal zabitím. Keď žene prišiel na pomoc syn, tak aj jemu sa s hrdlom od pivovej fľaše vyhrážal zabitím, pričom ho hrdlom fľaše škrabol po bruchu,“ povedal hovorca.
 
 
Chcel zabiť ju a potom aj seba
 
Džobanik povedal, že ďalší prípad polícia riešila v obci Mlynčeky (okres Kežmarok), kde sa mal muž najprv telefonicky vyhrážať svojej družke zabitím.
 
Krátko nato však prišiel aj k jej rodinnému domu v spomínanej obci a klopal jej na okno s tým, že sa chce porozprávať.
 
Žena zo strachu o svoj život a zdravie privolala hneď hliadku polície, ktorá 54-ročného muža obvinila z prečinu nebezpečného vyhrážania.
 
Posledný prípad sa stal v obci Pečovská Nová Ves, (okres Sabinov), kde sa zabitím vyhrážal manžel manželke.
 
„Pod vplyvom alkoholu sa 56-ročný muž vyhrážal žene, tak že ju zabije, podpáli dom a potom zabije aj seba,“ uviedol hovorca s tým, že všetci traja obvinení boli zadržaní a umiestnení do cely policajného zaistenia.
(16.16, red)
Diskusia
Pridať komentár