Najväčšia mestská časť Košíc pripravila náhradu za svoje zrušené vianočné trhy

1132x
26. November 2021
Symboly Vianoc prinesú aspoň v obmedzenom režime a aj online
Bude aj Mikulášska jazda kočom po Terase Foto: FB/Košice Západ Terasa
 
Najväčšia mestská časť Košíc prinesie symboly Vianoc obyvateľom metropoly východu aspoň v obmedzenom režime a aj online.
 
Ako informovala na sociálnej sieti mestská časť Košice – Západ v decembri prinesie namiesto zrušených trhov aspoň náznak vianočnej atmosféry a samozrejme všetko bude prebiehať podľa platných nariadení.
 
Čítajte aj:
Rozsvietenie stromčeka či Mikulášska jazda
 
„Už v stredu 1. decembra o 17. hodine bude pred obchodným centrom Galéria rozsvietenie vianočného stromčeka spolu s vinšom starostu Terasy, šéfa Galérie a za prítomnosti zopár zaujímavých hostí. To všetko si budú môcť pozrieť Košičania prostredníctvom live stremu na sociálnej sieti našej mestskej časti,“ uviedla mestská časť.
 
Na sobotu 4. decembra si pripravili od 13.00 do 16.00 hod. Mikulášsku jazdu kočom po Terase. „Možno aj pod vašim oknom prejde azda najväčší symbol detských Vianoc spolu s anjelom i neposlušným čertom. A kto vie? Možno poslušné deti na niektorých miestach sídliska poteší aj parádnou sladkou odmenou,“ prezradili.
 
 
Vianočné koncerty pod balkónmi
 
V čase pandémie sa na Terase konali koncerty pod balkónmi. Inak tomu nebude ani teraz. Mestská časť si tentoraz pripravil rovno tri vianočné koncerty. Kde sa budú konať? To záleží na vás.
 
Hlasovanie o TOP 3 lokality bude opäť prebiehať na Facebooku mestskej časti Terasa.
 
„Od začiatku decembra, no vy už dnes môžete v komentároch navrhnúť, kde by takýto koncert pod oknami a balkónmi mohol byť. Dôležité kritérium je, aby to bolo väčšie priestranstvo, s čo najväčším počtom bytových domov, okien, balkónov dookola, z ktorých musí byť dobrý výhľad na miesto koncertu. Koncerty sa uskutočnia niekedy v polovici decembra a jeden z koncertov odvysielame aj online,“ dodala mestská časť.
(13:15, red)
Diskusia
Pridať komentár