Futbalisti si urobili hanbu, prehrali s piatoligistom

7x
13. August 2015

Partizán Bardejov vypadol s piatoligistom

bj__bb_ahojbardejov_(8).jpg

Pred rokom hral Bardejov s Banskou Bystricou

 

Futbalisti Partizána Bardejov odohrali v stredu 12.8. zápas druhého kola Slovnaft cupu. Žreb bol pre Hornošarišanom priaznivý a pridelil im celok z piatej ligy – FK Predmier.  Hostia si nič iné ako postup nepripúšťali.

V bráne sa predstavil Gmitter, no okrem tohto brankára nastúpili známe mená, ktoré hrajú aj ligové zápasy. Domáci sa však na svojho súpera poriadne pripravili, veď zápas s Bardejovom bol sviatok.

Partizán sa ujal vedenia bleskovo, už v štvrtej minúte sa presadil Gagnon. Postupne však bol Bardejov v útoku bezmocný, naopak domáci čakali na príležitosť. Keď sa už zdalo, že favorit zvíťazí, prišiel vyrovnávajúci gól Bajzu v 88. minúte.  Zápas sa dostal až do penaltového rozstrelu, kde mali viac šťastia hráči hrajúci o tri ligy nižšie a penalty vyhrali 4:2. Týmto historickým víťazstvom si zabezpečili postup do tretieho kola, Bardejovčania hanebne zo Slovenského pohára vypadli.

 

FK Predmier – Partizán Bardejov 1:1 (0:1)

Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Gmitter – Jacko, Grohoľ (46. Kuhajdík), Belunek, Pyda, Kačmár (78. Ivanko-Macej) ,Gagnon, Sipľák, Staško (63. Milunović), Andraščík, Kolibab

V sobotu 15.8. privíta Partizán Bardejov celok Lokomotívy Košice, zápas je preložený na 17:30 hod.

(00:00, red)

Diskusia
Pridať komentár