Košický magistrát sa uzatvára pre občanov

344x
18. November 2021
Zatvorená bude aj kancelária prvého kontaktu
Každý zamestnanec alebo návštevník magistrátu musí mať prekryté horné dýchacie cesty respirátorom. Foto: Ahoj Košice
 
Košický magistrát na Triede SNP 48/A bude kvôli nepriaznivému epidemiologickému vývoju ochorenia COVID-19 od piatka (19. 11.) až do odvolania pre občanov uzatvorený.
 
Informovalo o tom mesto Košice na webovej stránke s tým, že zatvorená bude aj kancelária prvého kontaktu a nebude umožnené ani platenie v pokladniach (samoobslužný kiosk zostáva v prevádzke), či overovanie listín.
 
 
Len hlavný vchod
 
„Okrem zamestnancov bude vstup na magistrát umožnený len tým ľuďom, ktorí potrebujú ísť do podateľne alebo musia podpísať príkazné zmluvy potrebné na adopciu chodníkov. Na magistrát sa ešte dostanú aj nájomníci prevádzok v jeho priestoroch a ich zákazníci a takisto aj posudkoví lekári. Bude im to umožnené v čase medzi 8.00 a 15.30 hod., keď pre nich bude k dispozícii hlavný vchod. Bočný vchod od parkoviska môžu využívať iba zamestnanci, ak ním prejdú do 8.00 hod., resp. po 15.30 hod.,“ vysvetlilo mesto.
 
Mesto zároveň dodalo, že aj naďalej platí, že každý zamestnanec alebo návštevník magistrátu musí mať prekryté horné dýchacie cesty respirátorom FFP2.
(16:11, red)
Diskusia
Pridať komentár