Syn pýtal od otca peniaze a mobil, keď mu ich nedal, zbil ho

936x
15. November 2021
Synovi hrozí sedem až 12 rokov za mrežami
Poškodený muž utrpel ľahké zranenia. Ilustračná foto: pexels.com
 
Hovorí sa, že rodinu si človek nevyberá a rodinné nezhody nie sú nič príjemné. Tak to bolo aj v sobotu (13. 11.) vo večerných hodinách v Košiciach.
 
Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ v Košiciach Lenka Ivanová, spoločná cesta otca so synom v taxíku sa zmenila na bitku.
 
 
 
Zápas o tašku
 
Nezhody začali pred jedným z košických obytných blokov, kde obidvaja vystúpili z taxíka. Následne mal 36-ročný syn od svojho 58-ročného otca požadovať mobilný telefón a finančnú hotovosť.
 
„Otec mu však tieto veci odmietol dať, a tak došlo k zápasu o tašku, ktorú mal poškodený prevesenú cez rameno. Keďže sa však synovi nedarilo tašky zmocniť, otca udrel do oblasti hlavy, a po tom, čo spadol na zem, syn mu tašku vytrhol z ruky a utiekol z miesta preč. Ďaleko však neušiel. Na jednej z neďalekých ulíc „vošiel do cesty“ príslušníkom pohotovostnej motorizovanej jednotke a putoval do cely policajného zaistenia,“ vysvetlila hovorkyňa.
 
Poškodený muž utrpel ľahké zranenia, ktoré si vyžiadali iba jednorazové ošetrenie.
 
Ivanová dodala, že po vykonaní potrebných procesných úkonov vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach obvinil 36-ročného Tomáša zo zločinu lúpeže.
 
V prípade dokázania viny mu hrozí sedem až 12 rokov za mrežami.
(12:05, red)
Diskusia
Pridať komentár