Agresívna žena počas jedného dňa zbila chlapca a ženu, ďalšiu prepadla

631x
08. November 2021
Polícia obvinila ženu z lúpeže i výtržníctva, stíhaná je väzobne
 Michalovčanke hrozí trest odňatia slobody na tri až osem rokov. Ilustračná foto: pexels.com
 
Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Michalovciach obvinil zo zločinu lúpeže 35-ročnú ženu z Michaloviec.
 
Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ v Košiciach Jana Mésarová, Michalovčanka podľa doterajšieho vyšetrovania koncom minulého týždňa (4. 11.) v ranných hodinách v centre Michaloviec lúpežne prepadla 44-ročnú ženu z okresu Sobrance.
 
„K udalosti došlo na chodníku pred jednou z predajní na Námestí osloboditeľov, kde obvinená žena kráčala oproti poškodenej. Po krátkej chvíli sa otočila, rozbehla sa za ňou a násilím ju zozadu sotila do chrbta, v dôsledku čoho spadla na chodník. Obvinená žena sa snažila strhnúť poškodenej žene kabelku z ramena. Keď sa jej to nepodarilo po krátkom zápasení, z miesta utiekla,“ vysvetlila hovorkyňa.
 
Poškodenej žene spôsobila zranenie, ktoré si vyžiadalo jednorazové lekárske ošetrenie, bez práceneschopnosti.
 
 
Vyčíňala i v areáli školy
 
Ako ďalej polícia zistila, krátko pred lúpežným prepadnutím sa obvinená dopustila aj výtržníctva. V areáli jednej zo základných škôl v Michalovciach mala fyzicky napadnúť 13-ročného chlapca, ktorého udrela do hlavy a kopla opakovane do nohy.
 
Krátko nato na chodníku napadla aj 59-ročnú ženu, ktorú niekoľko krát udrela päsťami do hlavy.
 
„Chlapcove zranenia si nevyžiadali lekárske ošetrenie a napadnutá žena utrpela zranenia, ktoré si vyžiadali jednorazové ošetrenie,“ doplnila hovorkyňa.
 
Skončila v rukách polície
 
Podozrivá žena nakoniec skončila v rukách polície, ktorá ju obmedzila na osobnej slobode a eskortovala na policajné oddelenie na ďalšiu realizáciu. Obvinenej žene, ktorá je stíhaná väzobne, po dokázaní viny za lúpežné prepadnutie hrozí trest odňatia slobody na tri až osem rokov. V prípade prečinu výtržníctva je trestná sadzba stanovená až na tri roky.
(15:55, red)
Diskusia
Pridať komentár