V Košiciach sa začne očkovať aj na železničnej stanici

612x
03. November 2021
Očkovaciu kóju tam zriadi košická župa
 
Očkovaciu kóju na železničnej stanici otvoria už 5. novembra. Ilustračná foto: FB/KSK
 
Košický samosprávny kraj (KSK) otvorí ďalšiu improvizovanú očkovaciu kóju. K dispozícii bude v interiéri železničnej stanice v Košiciach.
 
Ako uviedla hovorkyňa predsedu (KSK) Anna Terezková, očkovaciu kóju na železničnej stanici otvoria už 5. novembra. Zdravotníci tam budú k dispozícii každý piatok v čase od 9.00 do 17.00 hod.
 
 
Jedno z najfrekventovanejších miest
 
„Pandemická situácia sa nielen v Košickom kraji postupne zhoršuje, do čiernej farby COVID automatu sa dostáva stále viac okresov a jediným účinným riešením je očkovanie. Stanice sú jedným z najfrekventovanejších miest, ktorým dennodenne prechádzajú stovky východniarov pri presune do školy alebo zamestnania. Sú tiež pomyselnou vstupnou bránou pre mnohých návštevníkov nášho kraja. Okrem východniarov chceme vakcináciu sprostredkovať aj širokej verejnosti z celého Slovenska,“ povedal predseda KSK Rastislav Trnka.
 
V stálej očkovacej kóji sa bude možné zaočkovať bez registrácie vopred, a to jednodávkovou vakcínou od spoločnosti Johnson&Johnson, ako aj dvojdávkovým Pfizerom.
(17:07, red, KSK)
Diskusia
Pridať komentár