Vakcinačné centrá budú očkovať aj na Sviatok všetkých svätých

805x
29. Október 2021
Možnosť dať sa jednoducho a rýchlo zaočkovať pokračuje

Možnosť využiť očkovanie bez registrácie môžu aj ľudia s nárokom na tretiu dávku. Ilustračná foto: FB/KSK 
 
Aj v priebehu nasledujúceho týždňa sa môžete dať zaočkovať bez registrácie. Takúto formu môžu využiť nielen dospelí, ale zaočkujú aj deti od 12 rokov.
 
Ako uviedlo ministerstvo zdravotníctva, aj v nasledujúcich dňoch bude možnosť dať sa zaočkovať jednodávkovou vakcínou Janssen. Záujemcov zaočkujú v piatich očkovacích centrách v Bratislavskom, Košickom, Žilinskom, Nitrianskom a Trenčianskom kraji.
 
 
Očkovanie v týchto regiónoch
 
„Vakcínou od spoločnosti PfizerBioNTech budú bez registrácie očkovať vo všetkých krajoch. V Bratislave, Michalovciach, Prešove a Humennom aj počas sviatku 1. novembra 2021. Vakcína od spoločnosti Moderna sa bude očkovať bez registrácie v šiestich krajoch. V období od 30.10 do 5.11 bude pokračovať aj očkovanie detí od 12 rokov. Deti zaočkujú skoro v 40 očkovacích centrách, nachádzajúcich sa vo všetkých regiónoch. V Bratislave, Humennom a Michalovciach budú očkovať aj v pondelok 1. novembra,“ priblížil rezort zdravotníctva.
 
Bez registrácie aj treťou dávkou
 
Možnosť využiť očkovanie bez registrácie môžu aj ľudia s nárokom na tretiu dávku. Pokračuje aj očkovanie v ambulanciách lekárov a formou výjazdových tímov. Na očkovanie si stačí priniesť občiansky preukaz a preukaz poistenca.
 
Kompletný zoznam miest a časov, kedy môže verejnosť využiť očkovanie bez registrácie, nájdete TU:
(17:15, red, MZ SR)
Diskusia
Pridať komentár