Prvoligové futbalistky odštartovali prípravu

11x
29. Júl 2015

Už bez opory Lívie Kuľkovej

fut.jpg

Aj v novej sezóne budú ciele vysoké

 

Futbalistky Partizána Bardejov už zarezávajú v letnej príprave na nadchádzajúci ročník. Ako nováčik dosiahli ženy i juniorky skvelé umiestnenie, keď sa zhodne ocitli na druhom mieste. Poľaviť nechcú ani v novej sezóne. Káder prešiel menšou obmenou, viaceré hráčky odchádzajú na vysoké školy.

Letná príprava odštartovala 20. júla, tréningy sú dvojfázové. Dnes (streda, 29.7.) odohrajú dievčatá duel proti chlapcom U14, večer odchádzajú viaceré hráčky na reprezentačný zraz U19. Miestenku v reprezentácii získali Patrícia Chládeková, Michaela Mazúrová, Viktória Polláková, Nikola Vagaská, Veronika Galarovičová, Mária Mikolajová a Martina Šurnovská. Medzi náhradníčkami je Tamara Gmitterová a Anna Mária Roháčová.  Trénerom žien a aj junioriek bude v novom ročníku Jozef Matej ml. Od začiatku prípravy mal k dispozícii 28 futbalistiek.

Káder opúšťa niekoľko žien: brankárka Lívia Kuľková odchádza do Sparty Praha, Iveta Čekanová  a Jana Vajdová nastupujú na VŠ do Bratislavy a Veronika Strončeková do Žiliny. S niektorými hráčkami však v klube počítajú, takisto aj so Stanislavou Sobekovou a Janou Mišekovou, ktoré sú na VŠ v Bratislave.

Naopak, do Bardejova sa sťahujú: Z Humenného Lívia Maliňáková, zo Spišskej Novej Vsi Tamara Solárová a Timea Gyomraiová. Zo Starej Ľubovne je to Henrieta Vaľušová. „Rokujeme ešte s niektorými dievčatami, mohli by prísť ešte dve nové futbalistky. Stanovili sme si už aj ciele, pri ženách chceme skončiť do tretieho miesta, pri juniorkách aspoň obhájiť striebro,“ prezradil pre portál Ahoj Bardejov.sk tréner Jozef Matej.

(11:35, j)

ahoj_top.jpg

Diskusia
Pridať komentár