VIDEO | Obec Kružlov s novou školskou telocvičňou a modernou oddychovou zónou

2482x
10. Október 2021
Novinky z dediny v okrese Bardejov 
Pozrite si videoreportáž 
 
Modernejšie priestory na vzdelávanie i pohybové aktivity. Obec Kružlov uviedla do života ďalšie novinky, ktoré prispejú k skvalitneniu života miestnych.
 
„Nachádzame sa v priestoroch Základnej školy Kružlov, kde po rekonštrukcii striech, zateplení budovy, výmene okien, dverí, výmene kúrenia z tuhého na plynné došlo aj na rekonštrukciu tejto telocvične. Tu sme boli úspešní pri podaní projektu cez Prešovský samosprávny kraj, v rámci Programu 3 – Podpora a výstavba športovísk. Kraj nám poskytol na tento projekt 20-tisíc eur,“ uviedol starosta obce Jozef Kmec.
 
Súčasná Základná škola v Kružlove bola postavená v roku 1958 a vyžadovala si už väčšiu revitalizáciu. Po nej prišlo na rad aj vybudovanie komplexného športového priestoru, do ktorého pribudlo nové detské ihrisko.
 
„Zámer celej tejto oddychovej zóny je prepojiť všetky vekové kategórie – či už sú to naši seniori, naši najmenší, rodičia s deťmi, aby si tu všetci prišli oddýchnuť, zašportovať a hlavne stráviť voľný čas príjemne,“ priblížil starosta.
 
Detské ihrisko doplnilo už existujúce workoutové a fitness ihrisko, ktoré bolo financované cez Miestnu akčnú skupinu – HORNÁ TOPĽA.
(14:27, red)
Diskusia
Pridať komentár