ZŠ s MŠ Pod Vinbargom v Bardejove opäť modernejšia

1186x
04. Október 2021
Nové oddychové zóny i geografická učebňa
Skrášlené prostredie poteší žiakov i učiteľov 
 
Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky vyhlásilo výzvu na inovatívne prístupy priestorových riešení a výučby v základných a stredných školách „Modernejšia škola“, kam bolo predložených 1845 žiadostí.
 
Ministerstvo podporilo 144 žiadateľov v celkovej sume 3 500 000 eur, Základná škola s materskou školou Pod Vinbargom v Bardejove bola medzi nimi. Oddychovými zónami škola spríjemnila prostredie v dvoch triedach, vytvorila novú geografickú učebňu a potešila svojich žiakov oddychovými zónami na chodbách, kde počas prestávok môžu leňošiť v oáze pokoja.
 
 
 
Skrášliť prostredie v časti oddychových zón v triedach či na chodbách sa im podarilo aj vďaka firme Dovido.sk, špecialista na pekné bývanie a vďaka príjemnej zástupkyni firmy pani Kataríne Kusendovej.
 
Firma Dovido.sk skrášľuje domácnosti v Česku, Maďarsku, Slovinsku, Chorvátsku, Rumunsku a na Slovensku a zaoberá sa širokým sortimentom tapiet a dekorácií. Pekné, kvalitné a náučné tapety dopĺňajú oddychové zóny na chodbách a v triedach.
(13:34, ZŠ s MŠ Pod Vinbargom)
 
Diskusia
Pridať komentár