Úspešná Súkromná stredná odborná škola v Bardejove

1457x
15. September 2021
Zahájenie školského roka
Škola sa nachádza na Hviezdoslavovej ulici, v centre Bardejova 
 
Druhého septembra sa otvorili brány škôl pre všetkých žiakov základných a stredných škôl na Slovensku. V tento deň privítala svojich študentov aj Súkromná stredná odborná škola v Bardejove.
 
Pedagógov a zamestnancov školy teší fakt, že tento rok prekročilo jej brány opäť viac študentov ako v uplynulom školskom roku. Svedčí to o dobrej úrovni školy i o vysokej snahe vedenia školy i všetkých zamestnancov spĺňať a napĺňať potreby dnešnej generácie a dnešnej doby.
 
Ďalším ukazovateľom je aj pestrý a kvalitný výber študijných a učebných odborov. V školskom roku 2021/2022 škola vzdeláva žiakov v odboroch: operátor drevárskej a nábytkárskej výroby, kozmetik, kozmetička a vizážistka, animátor voľného času, propagačná grafika, kaderník, hostinský, krajčír – pánske odevy, manikér – pedikér, podnikanie v remeslách a službách, výroba konfekcie, spracúvanie dreva.
 
 
Okrem kvalitných poznatkov a vzdelania sa vedenie školy snaží, aby škola bola pre študentov aj príjemným prostredím, a tak každoročne renovuje a vynovuje vonkajšie i vnútorné priestory školy.
 
V tomto školskom roku privítala žiakov vynovená fasáda školy, na ktorú škola získala prostriedky prostredníctvom projektu spolufinancovanom Prešovským samosprávnym krajom.
 
V spolupráci so zriaďovateľom školy COOP Produkt Slovensko sa vytvorila oddychová zóna pre študentov, na ktorých čakali aj nové skrinky a vynovená šatňa. Veríme, že spoločným úsilím zriaďovateľa, vedenia i všetkých zamestnancov a študentov školy sa nám podarí vytvoriť podnetné prostredie spĺňajúce nielen vzdelávacie, ale aj výchovné požiadavky doby.
(9:34, SSOŠ v Bardejove)
Diskusia
Pridať komentár