VIDEO | Základná škola Bartolomeja Krpelca s modernými odbornými učebňami

1423x
09. September 2021
Rozširujú aj možnosti online vyučovania
 Pozrite si videoreportáž
 
Začiatok nového školského roka priniesol na Základnú školu Bartolomeja Krpelca v Bardejove viacero noviniek. Vyučovací proces bude opäť kvalitnejší vďaka zmodernizovanej učebni cudzích jazykov, učebni informatiky a učebni na vyučovanie techniky.
 
„Všetky tieto tri učebne sú najmodernejšieho typu. V cudzích jazykoch sú to nové počítače, nová interaktívna tabuľa, v učebni informatiky pribudli mikropočítače, všetko je riadené z učiteľského pultu. Máme aj 3D tlačiareň, ktorú sme ešte nestihli poriadne vyskúšať, ale veľmi sa teším, že ju máme. Veľmi dobre je vybavená aj kovodielňa,“ opísal riaditeľ školy Ivan Bandurič.
 
Škola získala aj grant vo výške 3000 eur, vďaka ktorému mohla nakúpiť nové tablety, notebooky či USB kľúče. Vedenie školy nezanedbáva ani prípravu na možné dištančné vzdelávanie.
 
„Prechádzame teraz na jednu platformu z hľadiska online vyučovania a spojenia cez internet s názvom Teams,“ uzavrel Bandurič.
 
Platforma uľahčí komunikáciu medzi žiakmi, učiteľmi a rodičmi. Pedagógovia takisto absolvujú rozšírené školenie zamerané na prácu s výpočtovou technikou.
(13:27, red)
 
Diskusia
Pridať komentár