VIDEO | SZUŠ Pod Vinbargom otvára brány pre starých i nových žiakov

1667x
05. September 2021
Po aktívnom lete štartujú ďalší školský rok
 Pozrite si videoreportáž
 
Táborové leto strieda september plný školských či mimoškolských aktivít. Svoje brány opäť otvára aj Súkromná základná umelecká škola Pod Vinbargom 1 v Bardejove, ktorá v aktívnom tempe nepoľavila ani počas prázdninových dní.
 
„Tým, že ten koniec školského roka vyučovanie prebiehalo prezenčne, tak sme sa mohli so žiakmi stretnúť a pripraviť si nejaké vystúpenia. Dokonca sa nám podarilo zrealizovať denný tábor pre žiakov našej školy, ale aj žiakov z mesta Bardejov a iných žiakov,“ popísal riaditeľ SZUŠ Dušan Rohaľ.
 
Tábor sa stretol s pozitívnymi odozvami zo strany detí i rodičov
 
Po letných aktivitách prišlo na rad odštartovanie nového školského roka, ktoré je spojené so zápisom starých, ale aj nových žiakov.
 
„Dokážeme prijať aj päťročných žiakov na tanečnú prípravku, kde s nimi pracujeme, tam sa ten talent dokáže vykryštalizovať – či má to smerovanie hudobné, výtvarné alebo tanečné. Podľa toho potom vieme poradiť aj rodičom s ďalším výberom,“ ozrejmil Rohaľ.
 
 
 
Umelecká škola ponúka možnosť online prihlasovania prostredníctvom vlastnej webovej stránky, prihlášku takisto môžete vyplniť osobne na mieste.
 
„Vo vstupných priestoroch školy máme vyčlenenú administratívnu miestnosť, kde tieto veci vieme zariadiť aj priamo. Rodič si vyzdvihne papierovú prihlášku, vypíše aj ostatné údaje a formy, ktoré sú potrebné,“ priblížil Rohaľ.
 
Najlepšia umelecká škola v Bardejove
 
Pedagógovia umeleckej školy sú pripravení na plnohodnotnú výučbu prezenčnou formou vo všetkých odboroch a veria, že jej chod nenaruší nepriaznivý vývoj koronavírusu.
 
„Verím, že tí rodičia, ktorí uvažujú o zaradení dieťaťa do nejakého odboru, si nájdu svoju ZUŠ-ku a teda nájdu si aj nás. My ich veľmi radi prijmeme a budeme radi, keď budú študovať u nás,“ uzavrel Dušan Rohaľ.
 
Podávanie prihlášok je možné najneskôr do 15. septembra, po tomto termíne sa prihlasovanie uzatvorí.
(14:51, red)
Diskusia
Pridať komentár